jean klein

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

jean klein

Invatatura lui Jean Klein deriva dintr-o adanca intelegere a naturii fiintei si existentei. El este privit ca unul din marii maestri ai Advaita Vedantei din secolul XX, si probabil cel mai mare din Occident. Capacitatea lui de a transmite in termenii occidentalui adevarurile Advaitei este incomparabila.

Jean Klein a studat muzica si medicina in Viena si Berlin, unde a explorat relatia dintre gandire si simtire. El s-a familiarizat ulterior cu filosofiile lui Gandhi, Lao Tze, Chuang Tzu, Tagore, Coomaraswamy, Aurobindo si, mai tarziu, a ajuns sa impartaseasca viziunea lui Rene Guenon despre cosmologie si traditie.

Jean Klein a parasit Germania in 1933 si a petrecut zilele celui de Al doilea Razboi Mondial in Franta, ajutand in secret ca mii de oameni sa se refugieze din Germania. Dupa razboi, a parasit Europa si a mers in India, cautand un mediu favorabil practicilor spirituale, indeosebi a introspectiei.  Acolo el a intalnit un Pandit din Bangalore, un mare invatat, care l-a initiat in intelepciunea advaitina. Printr-o "abordare directa", el a fost introdus in dimensiunea non-mentala a vietii. Traind in aceasta completa deschidere, el a ajuns la iluminarea clara si spontana, la adevarata sa natura. Aceasta nu a fost o experienta mistica, o noua stare, ci continuumul vietii, non-starea in lumina careia nasterea, moartea si orice experienta au loc. Dupa ce a trait intens cu aceasta intelegere, intr-o zi el a devenit o realitate vie, un adevar stralucitor si integrat.

Vreme de 40 de ani, Jean Klein a raspuns invitatiilor primite din toate colturile lumii pentru a-si impartasi cunoasterea. El a trait in Europa si in Statele Unite si a murit in 1988 in Santa Barbara, California. Este autorul mai multor carti: Cine sunt eu?, Fii ceea ce esti, etc..

Fii ceea ce esti!
de jean klein

Vedanta este o cale directa avand ca punct de plecare respingerea deliberata...

Cine sunt eu? - Cautarea Sacra
de jean klein

 Vorbind despre aceasta carte - Jean Klein - considerat astazi cel mai...

SUS
Cos gol

INAPOI