Intre 5-8 septembrie a avut la Moeciu de Sus, evenimentul major din acest an al Scolii de Medicina Samanica: cursul de Munay ki sustinut de Samanii Q´ero impreuna cu Echipa Scolii! Miruna Nagy si Radu Nagy au impartasit cu noi cateva impresii si imagini de la acest eveniment.

  

 

Ne-am adunat ca un trib in jurul samanilor, care ne-au condus intr-o calatorie de descoperire si transformare prin Riturile Munay ki, suma initierilor samanice andine. Pe parcursul celor patru zile am lucrat cu elementele, invatand sa dam energiile grele Mamei Pamant, am facut o ceremonie de purificare cu apa la raul care curgea din munti, am intrat in spatiul mitic prin incantatii la ceremonia focului, si am creat impreuna cu Samanii un Despacho, o ofranda care pune in armonie lumea interioara cu cea exterioara

 

Prin intermediul initierilor ne-am inaltat vibratia ca si grup, primind si invatand sa transmitem aceste Rituri si deschizandu-ne canalele si centrii spirituali care activeaza intregul potential evolutiv multidimensioanal al fiintei umane. Intr-o atmosfera de bucurie, gratie si unime, copii si adulti am creat punti peste timp recunoscandu-ne toti ca si copii ai Mamei Pamant si ai  Tatalui Soare!