Cum se face livrarea produselor?

Pentru livrarea cartilor puteti opta pentru urmatoarele modalitati:

  1. Posta Romana - 10 RON (oriunde pe teritoriul Romaniei). Termen livrare: 4 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Gratuit pentru comenzile mai mari de 100 RON.
  2. Curier Rapid - 14 RON  (oriunde pe teritoriul Romaniei). Termen livrare: 24h din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Gratuit pentru comenzile mai mari de 150 RON.
  3. Livrarile in afara Romaniei se vor face, in functie de preferinta, prin intermediul curierului rapid sau posta.  Taxele de transport pentru Europa sunt cuprinse intre 10-40E in functie de greutatea coletului. Dupa plasarea comenzii dumneavoastra unul dintre operatorii nostri va va contacta pentru a va oferi mai multe detalii referitoare la cost si la termenele de livrare. Pentru livrarile in afara Romaniei, plata cartilor si a taxelor postale se va face anticipat prin una din modalitatile indicate in sectiunea "Cum platesc?". Plata anticipata a cartilor si serviciilor se poate face numai dupa primirea facturii proforme de la unul dintre reprezentantii nostri. Editura Herald nu isi asuma nici o responsabilitate pentru platile facute in avans fara emiterea facturii proforme.