35%

Pachet Gabor Mate

Carti care iti schimba viziunea asupra dependentelor, traumelor si a lumii in care traim

Gabor Mate (Autor)

Explorand modurile in care viata moderna influenteaza bunastarea personala, Gabor Mate ne arata o cale catre sanatate si vindecare. Pachetul descrie influenta experientelor din copilarie asupra biologiei si psihologiei creierului uman, si propune o abordare holistica si plina de compasiune a dependentei, fie ca este vorba de alcool, droguri, pornografie, sau orice altceva autodistructiv.

In opinia autorului de renume international, este nevoie ca parintii sa fie pe deplin prezenti in minte, trup si spirit, constienti si implicati in cresterea si dezvoltarea copilului. Cu o expertiza in domeniile dezvoltarii copilului, traumei, adictiilor si relatiei dintre stres si boli, Dr. Mate analizeaza in profunzime dezvoltarea sanatoasa a copilului: ce conditii sunt necesare pentru aceasta, care dintre acesti factori lipsesc din societatea noastra si ce pot face parintii pentru a o compensa.

Stoc limitat
Pachet Gabor Mate
141,04 RON 219,00 RON
(-35%)
141,04 RON 219,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
PACHETE
Anul publicarii
2022
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Cod Bare EAN
5948417211075

Descriere

Pachetul Gabor Maté cuprinde:

1. Minti imprastiate - Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie - ADD - ADHD (368 pagini).
Un ghid pentru parinti si pentru toti cei afectati, care a schimbat milioane de vieti in randul cititorilor. Cartea ofera informatii despre originea si substratul neurofiziologic al tulburarii, despre cum sa cream un mediu propice ameliorarii si vindecarii, despre tratamentul medicamentos si psihologic, despre adultii cu AD(H)D. Si ne da speranta: tulburarea nu este o sentinta pe viata, este un deficit de dezvoltare si sta in puterea noastra sa crestem si sa ne ajutam si copiii sa o faca.

2. Pe taramul fantomelor infometate - Prizonieri in lumea dependentei (472 pagini).
O lucrare de o luciditate extrema, in care atat specialistii din domeniul sanatatii mintale, dar si cei implicati la nivel social in politicile de sanatate vor descoperi multa inspiratie. Maté invita la compasiune, flexibilitate si, nu in ultimul rand, la acceptare. El ne vorbeste despre durere, despre trauma, dar si despre puterea autenticitatii si a relatiei umane. Daca trebuie sa facem tot ce putem mai bine, uneori cel mai bine inseamna sa ne asiguram ca se intampla raul cel mai mic, ne consiliaza autorul.

3. Mitul Normalitatii - Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica (560 pagini).
In cea mai recenta carte a sa, Maté isi dirijeaza atentia catre a deconstrui cele mai comune mituri despre ceea ce ne imbolnaveste. El subliniaza punctele comune ce apar intre bolile indivizilor si declinul coeziunii sociale, oferindu-ne un ghid pentru sanatate si vindecare plin de compasiune. Scrisa alaturi de fiul sau Daniel, Mitul normalitatii este cea mai ambitioasa si urgenta carte a lui Maté de pana acum.


Gabor Mate

Renumit vorbitor si autor al mai multor carti devenite bestseller, Dr. Gabor Maté este foarte cautat pentru expertiza sa in varii subiecte precum adictie, stres si dezvoltarea individului cu accent pe etapa copilariei. Dr. Maté a scris o serie de carti devenite bestseller: Mitul normalitatii (Editura Herald) (declarata bestseller New York Times), premiatele carti Pe taramul fantomelor infometate. Prizonieri in lumea dependentei (Editura Herald), Cand corpul spune Nu. Costul stresului ascuns (Curtea Veche Publishing) si Minti imprastiate. Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie (Editura Herald), si este co-autorul cartii Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii . Munca sa a fost publicata in jurul lumii in aproape 30 de limbi.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00HP107
Anul aparitiei
2022
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Limba
Romana
Taguri

Articole