30%

Descopera misterele si intelepciunea vechilor manuscrise

Pachet 15 carti colectia Manuscris

Descopera o colectie unica si fascinanta de 15 manuscrise antice gnostice, inclusiv cartile lui Enoh, Manuscrisele de la Marea Moarta, Cartea Intelepciunii lui Solomon, Cartea lui Adam si a Evei si multe alte comori valoroase. Aceste manuscrise rare, de-abia recent scoase la lumina, ofera o perspectiva profunda asupra istoriei si culturii antice.

Exploreaza aceste texte enigmatice, excluse din documentele biblice asa cum le-am cunoscut noi, care aduc clarificari surprinzatoare asupra unor teme esentiale. Desi au fost ascunse de-a lungul timpului, aceste manuscrise gnostice dezvaluie aspecte fascinante despre creatie, intelepciune divina, natura umana si multe altele.

Aceasta colectie te va ajuta sa intelegi mai bine trecutul nostru indepartat si sa descoperi conexiuni surprinzatoare cu spiritualitatea contemporana. De la povestea lui Enoh si viziunile sale misterioase, la intelepciunea profunda a lui Solomon si la revelatiile uluitoare ale lui Adam si a Evei, fiecare manuscris adauga o perspectiva noua si captivanta asupra lumii antice.

Aceste manuscrise reprezinta comori autentice, incarcate cu mistere si intelepciune ancestrala. Fii martorul unei calatorii in timp, in care cuvintele stravechi prind viata si se dezvaluie lumii moderne. Indiferent daca esti pasionat de istorie, teologie sau doar in cautarea unei aventuri intelectuale, aceasta colectie de manuscrise gnostice este lectura perfecta pentru tine.

Descopera aceasta comoara ascunsa si fii martorul unei epoci pierdute, invatand si conectandu-te cu radacinile noastre spirituale intr-un mod cu totul nou. Oferind o privire neobisnuita asupra trecutului nostru colectiv, aceste manuscrise gnostice sunt esentiale pentru cei care cauta cunoastere si iluminare.

Stoc limitat
Pachet misterele si intelepciunea vechilor manuscrise
476,34 RON 680,49 RON
(-30%)
476,34 RON 680,49 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
MANUSCRIS
Anul publicarii
2023
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Cod Bare EAN
5948417211143

Descriere

Descopera o comoara ascunsa si fii martorul unei epoci pierdute, invatand si conectandu-te cu radacinile tale spirituale intr-un mod cu totul nou! Oferind o privire neobisnuita asupra trecutului nostru colectiv, pachetul de manuscrise gnostice este esential pentru cei care cauta cunoastere si iluminare.

Descopera o colectie unica si fascinanta de 15 manuscrise antice gnostice, inclusiv cartile lui Enoh, Manuscrisele de la Marea Moarta, Cartea Intelepciunii lui Solomon, Cartea lui Adam si a Evei si multe alte comori valoroase. Aceste manuscrise rare, recent scoase la lumina, ofera o perspectiva profunda asupra istoriei si culturii antice.

Exploreaza textele enigmatice, excluse din documentele biblice asa cum le-am cunoscut noi, care aduc clarificari surprinzatoare asupra unor teme esentiale. Desi au fost ascunse de-a lungul timpului, aceste manuscrise gnostice dezvaluie aspecte fascinante despre creatie, intelepciune divina, natura umana si multe altele.

Cunoasterea principiilor de baza ale invataturii crestine poate da un nou inteles vremurilor tulburi prin care trecem, cand mai mult ca oricand cautam ancore si echilibru. Aceasta colectie te va ajuta sa intelegi mai bine trecutul nostru indepartat si sa descoperi conexiuni surprinzatoare cu spiritualitatea contemporana. De la povestea lui Enoh si viziunile sale misterioase, la intelepciunea profunda a lui Solomon si la revelatiile uluitoare ale lui Adam si a Evei, fiecare manuscris adauga o perspectiva noua si captivanta asupra lumii antice.

Aceste manuscrise reprezinta comori autentice, incarcate cu mistere si intelepciune ancestrala. Fii martorul unei calatorii in timp, in care cuvintele stravechi prind viata si se dezvaluie lumii moderne. Indiferent daca esti pasionat de istorie, teologie sau doar in cautarea unei aventuri intelectuale, aceasta colectie de manuscrise gnostice este lectura perfecta pentru tine.

Pachetul contine cate 1 exemplar din:

 1. Cartea lui Enoh – pag 240
 2. Cartea intelepciunii lui Solomon- pag 176
 3. Pistis Sophia - Cartile I si II pag 288
 4. Cartea tainelor lui Enoh (cunoscuta si ca Enoh Slavonul) – pag 200
 5. Manuscrisele de la Marea Moarta pag 416
 6. Faptele apocrife ale apostolilor Petru, Pavel, Ioan, Andrei si Toma pag 320
 7. Cartea lui Ioan Botezatorul - Viata si invataturile gnostice pag 176
 8. Imnuri gnostice - Imnul Perlei, Cantul de nunta al Intelepciunii, Imnul lui Iisus pg 176
 9. Evanghelii Gnostice pag 368
 10. Scripturile gnostice de la Nag Hammadi- ELAINE PAGELS pag 288
 11. Apocalipse apocrife ale Noului Testament pag 224
 12. Cartea lui Adam si a Evei pag 320
 13. Evanghelia dupa Toma HENRI - CHARLES PUECH pag 368
 14. Despre gnoza si gnosticism - Text si comentariu de HENRI - CHARLES PUECH pag 464
 15. Respingerea tuturor ereziilor HIPPOLYTUS - HIPOLIT DIN ROMA pag 400

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00HP114
Anul aparitiei
2023
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
SKU editii anterioare
00HP111
Limba
Romana
Cod bara editii anterioare
5948417211112

Articole