Deplinatea vietii

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

Deplinatea vietii

Acest volum, in trei parti, contine noi aspecte ale invataturii lui Krishnamurti. Mai intai o serie de vii discutii cu un fizician si un psihiatru, purtate la Brockwood Park, Anglia; apoi, esenta discutiilor sale publice care au avut loc cu un mic grup de auditori la Ojai, California. Krishnamurti, profesorul David Bohm si dr. David Shainberg exploreaza ratiunile pentru care omenirea a trait vreme de mii de ani in haos si suferinta. Ei aduc la lumina, drept cauza principala, fragmentarea mintii atat de profund conditionata de rasa si nationalitate, religie si ideologie, totul producand frica, divizare si conflict.

 La intrebarea: "De ce continuati sa traiti intr-o astfel de lume macinata de discordie?", Krishnamurti nu cauta sa evite raspunsul; dimpotriva, abordeaza chestiunea frontal. Printre materialele preluate din aceste discutii publice se gaseste si cel care include o problema pe care Krishnamurti n-a incetat sa o demonstreze ani indelungati.

 Krishnamurti nu este preocupat de idei sau ipoteze privitoare la constiinta, ci de directa intelegere a conditiei imediate a psihicului - toate teoriile, filosofiile si credintele religioase sunt abstractii negand aceasta imediatete. El subliniaza faptul ca mintea este neincetat ocupata cu gandirea, astfel ca ea a pierdut orice contact cu libertatea ei originara si neconditionata. Procesul gandirii este aservit timpului iar spatiul ei ingustat de identificare; eliberata de procesul gandirii, mintea recupereaza spatiul nemarginit iar timpul capata un inteles diferit - mintea ajunge intr-o stare de deplina claritate si cunoaste ce este iubirea.

 

ISBN: 973-9453-43-0
Nr. pagini: 320
An aparitie: 2002
Format: 13 x 20 cm
Limba: Romana
Coperta: Policromie, carton laminat
Titlul original: THE WHOLENESS OF LIFE

Cei care au cumparat aceasta carte au mai cumparat si:

Galerie Media

jiddu krishnamurti

Krishnamurti s-a nascut la 11 mai 1895, la Madanapalle, in sudul Indiei. "Descoperit" de...

SUS
Cos gol

INAPOI