Prima pagina - Editura Herald

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

PACHETE / OFERTE
Afla mai multe +

PACHETE / OFERTE

GALERIE VIDEO
Afla mai multe +

GALERIE VIDEO

TARGURI SI EVENIMENTE
Afla mai multe +

TARGURI SI EVENIMENTE

reclamatii sugestii

 

Sugestii / reclamaţii

Nume(*)
Invalid Input

Prenume(*)
Invalid Input

Email(*)
Adresa de e-mail invalida!

Text reclamatie/sugestie(*)
Sunt aceptate doar caractere alfa numerice

Antispam(*)
Invalid Input

 

Trimite un CV

Devino colaborator Herald!

Va multumim pentru interesul acordat Editurii Herald.
Pentru a va face o idee cu privire la cartile pe care le publicam si domeniile de interes ale publicului nostru, va rugam sa consultati catalogul Herald inainte de a transmite propunerea de colaborare/angajare.

O propunere de colaborare trebuie sa includa:

  1. O scurta motivatie sau scrisoare de intentie.
  2. Un Curriculum Vitae.

Transmiteti solicitarea dumneavoastra la adresa office[@]edituraherald.ro

Succes!

 

POSTURI DISPONIBILE - 1

Editura Herald angajeaza Redactor, job full-time!

 

Cautam un Redactor cu experienta, pasionat de texte si lucrari de valoare, care ne va ajuta sa dam nastere unor noi proiecte editoriale in domeniile filosofiei, psihologiei, stiintei si spiritualitatii.

Ce cautam?

O persoana deschisa, cu studii superioare si experienta relevanta in lucrul cu textul (preferabil absolvent de Litere, Limbi straine, Comunicare sau alt profil umanist), cu bune abilitati de coordonare. Avem nevoie de un coleg care stapaneste limba engleza la nivel avansat si care cunoaste indeaproape regulile, subtilitatile si capcanele limbii romane. Capacitatea de analiza, evaluare, sinteza a manuscriselor, precum si experienta in activitatea de Management de Proiect pot constitui avantaje semnificative in procesul de selectie. La „must have” mentionam atat pasiunea pentru carte, cat si competente de operare pe calculator (Microsoft Office). Daca esti o persoana energica, persuasiva, cu atitudine serioasa si pozitiva, atunci te vei potrivi de minune mediului din Editura Herald.

Cu ce te vei ocupa?

Pe scurt, vei da viata unor noi proiecte editoriale, fie ca este vorba de carti sau chiar colectii intregi. Astfel, vei avea ocazia sa realizezi concepte de carti cu profil filosofic, stiintific si spiritual. Vei fi gazda perfecta, care va acompania proiectele editoriale de la faza de identificare si propunere pana la verificarea si validarea finala a manuscriselor inainte de tiparire. Acest parcurs presupune, pe langa lucrul cu textul, stabilirea si gestionarea relațiilor amiabile cu autorii, traducatorii si alti colaboratori externi (tehnoredactori, corectori si graficieni).

Fiind o munca de echipa, este important sa existe coordonarea si monitorizarea lucrarilor alocate si intrate in fluxul editorial, in vederea realizarii acestora la termenele si in conditiile de calitate stabilite la nivelul departamentului redactional.

Ce oferim?

Lucrand la Editura Herald, vei avea ocazia sa dai viata unor carti ce pot aduce valoare reala in vietile oamenilor. Vei lucra impreuna cu oameni faini, super-isteti, care te vor motiva si inspira in fiecare zi si care vor contribui la acumularea unei experiente solide. In plus, iti oferim un program de lucru de 8 ore pe zi, zile de vacanta cand vrei tu, un birou vesel si cinci carti alese pentru tine in prima zi la birou.

Cine suntem?

Editura Herald este proiectul prin care ne propunem sa le oferim cititorilor posibilitatea de a intra in contact cu idei interesante, cu traditii si culturi diverse.

De peste 25 de ani, aducem la suprafata carti fundamentale reunite in peste 40 de colectii, care sunt tot atatea instrumente pentru o dezvoltare armonioasa si deplina in relatia cu sine, cu ceilalti si cu lumea in care traim.

Profilul nostru editorial acopera o arie vasta de domenii: de la contactul nemijlocit cu mostenirea culturilor si civilizatiilor stravechi pana la investigarea trasaturilor psihice si emotionale care ne definesc ca oameni moderni; de la dezvoltarea unei strategii personale de viata, bazata pe confort si siguranta afectiva, la deschiderea catre faptele exterioare noua si formarea unei viziuni cuprinzatoare asupra modului in care stiinta reuseste sa ne dezvaluie adevarul despre lumea in care traim.

Cum aplici?

Daca iti place ce ai citit mai sus, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau la adresa office@edituraherald.ro, iar in subiectul e-mailului e musai sa scrii „Candidatura Redactor". Urmatorul pas in procesul de recrutare este o invitatie de a bea impreuna un ceai printre carti, la sediul firmei noastre din zona Militari - Preciziei.

Succes!

 

Despre editură

EDITURA HERALD

 

imgIn lumea contemporana omul resimte necesitatea regasirii dimensiunii spirituale pentru a avea o viata implinita. Acest lucru este posibil de atins de multe ori prin intermediul textelor sacre si ale invataturilor lor pline de intelepciune. Cautand, el descopera o multitudine de interpretari ale acestor scrieri, fara a avea, in majoritatea cazurilor, posibilitatea de a se raporta direct la creatiile originale.

Editura Herald ofera acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, ce au fost adunate in colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural in parte. Fie ca editam  scrierile cele mai relevante ale marilor traditii, fie ca punem la dispozitia cititorilor lucrari de exegeza culturala si spirituala selectate cu multa atentie, grija noastra se indreapta catre veridicitatea surselor si valoarea lucrarilor. Scopul nostru este sa aratam posibile directii catre Cunoastere si Adevar, sa redescoperim valorile  fundamentale de care avem nevoie pentru a trai in armonie cu noi insine si cu lumea. 

Astfel, constituind in sine un act cultural, intoarcerea la scrierile sacre si sapientiale,  adica la surse, poate fi insasi Calea pe care o cautam.  

Profilul editorial structurat si coerent, dublat de calitatea inalta a lucrarilor, ne-au asigurat o pozitionare distincta pe piata si o prezenta marcanta la incidenta unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism. Cele 20 de colectii tematice sunt structurate in asa fel incat sa ofere cunoasterea detaliata a unui domeniu anume. ˝Cultura si civilizatie˝, ˝Manuscris˝, ˝Carti fundamentale˝, ˝Spiritualitate crestina˝ sau ˝Daoism˝ sunt doar cateva dintre aceste colectii de succes.

Echipa Editurii HERALD 

CLUBUL EDITURII HERALD

 

In anul 1996 Editura HERALD a luat initiativa infiintarii unui club al cititorilor ei. Acest club a luat nastere ca o entitate de sine statatoare avand drept scop informarea completa si la zi a cititorilor, organizarea de simpozioane si dezbateri tematice, insumarea eforturilor in vederea atingerii unor obiective comune, si, nu in ultimul rand, acordarea unor reduceri si prime de fidelitate.

Nu putine au fost cazurile cand programele editurii au fost regandite plecand de la observatiile si sugestiile cititorilor, acest lucru ducand in final la descoperirea de noi valori, cresterea calitatii actului editorial si nuantarea tendintelor de ansamblu.

Astazi, clubul Editurii HERALD numara aproximativ 6.000 de persoane raspandite in toate colturile tarii, atat in mediul urban cat si in cel rural. Acum si dumneavoastra va puteti exprima optiunea de a adera la "Clubul Editurii HERALD" prin inscrierea si obtinerea unui cont de utilizator al acestui site. Astfel, veti primi gratuit materiale promotionale, pliante informative si veti beneficia de importante reduceri de preturi la cartile achizitionate. Inscrierea si obtinerea unui cont de utilizator nu implica din partea dumneavoastra cheltuieli si nici nu e conditionata de o comanda prealabila; singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este completarea formului de inscriere din sectiunea "Utilizator Nou".

Va asteptam !

incarca eseu

Devino autor Herald!

Va multumim pentru interesul acordat Editurii Herald.
Pentru a va face o idee cu privire la cartile pe care le publicam si domeniile de interes ale publicului nostru, va rugam sa consultati catalogul Herald inainte de a transmite propunerea dumneavoastra.

O propunere de publicare trebuie sa includa:

  1. O scurtă motivatie sau scrisoare de intentie.
  2. Un rezumat de maxim 2 pagini al subiectului.
  3. Un cuprins detaliat.
  4. Manuscrisul in forma digitala.
  5. O scurta prezentare care sa includa elemente bio-bibliografice relevante.

Transmiteti propunerea pe adresa manuscris[@]edituraherald.ro. Veti primi un raspuns in 2-4 saptamani. Editura isi rezerva dreptul de a nu motiva refuzul de publicare.

Succes!

Returul produselor

POLITICA DE RETUR

 

Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate de la www.edituraherald.ro si doriti sa renuntati la cumparare si implicit sa primiti banii inapoi, puteti sa aplicati pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii pachetului de catre consumator.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.edituraherald.ro

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

 

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

   a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;

   b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

   c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

   d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;

   e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;

   f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email: office@edituraherald.ro sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.edituraherald.ro

 

SUS
Cos gol

INAPOI