Prima pagina - Editura Herald

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

PACHETE / OFERTE
Afla mai multe +

PACHETE / OFERTE

GALERIE VIDEO
Afla mai multe +

GALERIE VIDEO

TARGURI SI EVENIMENTE
Afla mai multe +

TARGURI SI EVENIMENTE

Transmisie video live

 

Probleme în relația de cuplu? Capăt de drum sau un nou început?

09 iulie 2019 18:30 

 

Eveniment: Isihasmul - Drumul catre Rugaciunea Inimii

Data: sambata, 20 aprilie 2019

Transmisiunea live va incepe la ora 17:30

 

 

 

 

 

 

 

Eveniemente trecute

Simbolismul corpului uman - Mituri si arhetipuri in traditiile spirituale

26 Martie 2019

 

 

compatibilitate

Click pe dispozitiv pentru verificarea compatibilitatii

PC
Mac
iPhone/iPad
Android
Nook
Nook Color/Tablet
Kobo
Sony Pocket Edition (PRS 350)
Sony Daily Edition (PRS 950)
Sony Touch Edition (PRS 600/650)
Sony PRS 505
iRiver Story
iRiver Cover Story
Prestigio PER 5062B
Prestigio PER 3362
Prestigio PER 3162
Prestigio PER 3052B
Bookeen Cybook Orizon
Bookeen Cybook Gen3
Bookeen Cybook Opus
Evolio Evobook
Pocketbook 360
Pocketbook 301
PocketBook 602
Sony PRS T1/T2
Prestigio PER 3162BN
Prestigio PER 3562B
Prestigio PER 5162
PER3072B
Trekstor eBook Reader 3.0
Trekstor Pyrus
Prestigio PER 3574B

xtest

conent

 

Despre ebook-uri

Ce sunt cartile electronice?

Un e-book este, nici mai mult nici mai putin, un text (insotit sau nu de imagini). Doar ca acest text, in loc sa fie tiparit cu cerneala pe celuloza, este stocat intr-un fisier electronic. Acest fisier poate fi citit pe mai multe dispozitive. Cartea digitala are nevoie de un suport, de un ecran de un anumit tip pe care sa fie proiectata.

 

Cum putem citi cartile electronice?

Putem citi ebooks pe computerele personale, pe telefoanele mobile, pe tablete ca iPad sau Samsung Galaxy Tab, sau pe dispozitive create special pentru lectura digitala, numite eReader. Pentru a citi ebooks pe computer, pe telefon mobil sau pe tablete avem nevoie de anumite programe sau aplicatii care sa redea fisierele in care sunt stocate cartile electronice.

Ce sunt eReaderele?

eReaderul este un dispozitiv creat special pentru lectura digitală au ecrane cu o tehnologie numită „cerneală electronică” nu sunt retroiluminate asemeni celor LCD, de aceea nu obosesc ochii, și imită aproape la perfecție calitatea paginii tipărite. Pentru eReadere nu avem nevoie să instalăm vreun program sau aplicație pentru a citi cărți electronice, întrucât dispozitivul este conceput de la bun început pentru a îndeplini special această funcție.

 

Ce sunt formatele cartilor electronice?

Fisierele in care sunt stocate cartile electronice pot fi in mai multe formate, asa cum si documentele create de noi pe computer pot avea diferite formate, cum ar fi DOC, PDF, XLS etc. Pe parcursul dezvoltarii tehnologiei au aparut numeroase formate create pentru cartile electronice. Astazi, la nivel mondial s-au impus trei formate principale pentru lectura cartilor electronice:

EPUB

Epub este astazi (cu exceptia notabila a dispozitivului Amazon Kindle) formatul pricipal pentru toate eReaderele importante:

 • Barnes & Noble Nook
 • Apple iPad / iPhone
 • Kobo Reader
 • TrekStor
 • PocketBook
 • Sony Reader
 • etc.

Pentru citirea fisierelor EPUB este folosit Adobe Digital Editions pentru platformele Windows si Macintosh.

PDF

Spre deosebire de EPUB, formatul PDF are o structura fixa a paginii. Din aceasta trasatura decurg anumite avantaje si dezavantaje. Pe de o parte, formatul PDF este cel mai cunoscut si mai folosit, aproape orice computer avand deja instalat software-ul necesar pentru redarea documentelor. In plus, formatul PDF poate pastra structura cartii tiparite, ceea ce face posibila citarea dupa editia de hartie. Ca dezavantaje, cartile in formatul PDF nu pot fi citite cu usurinta pe dispozitive cu ecrane mai mici (eReadere, telefoane mobile), intrucat textul nu se rearanjeaza in pagina adaptandu-se dimensiunilor ecranului asa cum se intampla cu formatele EPUB sau MOBI.

MOBI

MOBI este un format dinamic folosit de Amazon.com.

Toate eReaderele Amazon Kindle pot citi fisierele MOBI. Mai mult, aplicatiile Amazon Kindle reader sunt compatibile cu formatul MOBI: Kindle for PC, Kindle for Mac, Kindle for iPhone, Kindle for Android si Kindle for iPad.

Ce sunt solutiile de protectie?

Pentru a proteja cartile electronice impotriva copierii neautorizate (piratarii), au fost dezvoltate sisteme numite DRM (Digital Rights Management). Exista doua modalitati importante de a proteja cartile electronice impotriva distribuirii neautorizate:

Adobe DRM

Protejeaza cartile in formatele EPUB si PDF (nu este compatibil cu formatul MOBI). Pentru lectura cartile protejate cu Adobe DRM este nevoie de instalarea pe computer a programului Adobe Digital Editions si crearea unui cont Adobe.

Puteti instala Adobe Digital Editions de la aceasta adresa, unde veti gasi instructiunile complete.

 

Cartile electronice vor fi descarcate pe computer si vor putea fi transferate pe alte dispozitive prin conectarea acestora la computer si folosirea Adobe Digital Editions.
Atentie: cartile vor putea fi citite doar pe dispozitivele autorizate cu contul si parola Adobe folosita. Daca descarcati volumul fara a autoriza dispozitivul, acea carte nu va putea fi transferata pe alt dispozitiv. Nu toate dispozitivele care pot reda fisiere EPUB sau PDF sunt compatibile cu solutia de protectie Adobe DRM. Pentru verificarea compatibilitatii cu dispozitivul dumneavoastra apasati pe butonul „Verificare compatibilitate” din pagina fiecarei carti electronice. Veti fi condus catre o pagina din care veti putea alege dispozitivul si veti primi toate instructiunile necesare.

ATENTIE: cartile protejate cu Adobe DRM nu pot fi citite pe dispozitivul Amazon Kindle.

Nota: cartile protejate cu Adobe DRM comercializate de edituraherald.ro au urmatoarele restrictii privitoare la copiere text si listare la imprimanta:

- copiere text: maxim 20 de pagini
- listare la imprimanta: maxim 20 de pagini

Social DRM

Este compatibil cu formatele EPUB și MOBI. Constă în inscripționarea cărților electronice cu datele personale ale cumpărătorului pentru a preveni distribuirea neautorizată. Este compatibil cu toate dispozitivele care pot reda formatele EPUB și MOBI.

Care sunt avantajele lecturii electronice?

Lectura electronică aduce numeroase avantaje.

 • Chiar și cele mai modeste dispozitivele pot stoca în memoria internă mii de titluri, astfel încât poți avea în buzunar o întreagă bibliotecă.
 • Lectura digitală protejează mediul.
 • eReaderele au ecrane cu cerneală electronică ce nu folosesc retroiluminarea și nu obosesc ochii
 • Portabilitate – întreaga bibliotecă oriunde, oricând
 • Dinamism – livrarea de carte electronică se face în câteva secunde
 • Paginare dinamică (valabil pentru formatele EPUB și MOBI) – corpul literei sau interlinia pot fi mărite sau micșorate pentru o mai bună lizibilitate

Abonarea Newslleter

SUS
Cos gol

INAPOI