Targuri si evenimente - Editura Herald - Concert Sitar & Lansare de carte - „Doctrina vibratiei" de prof. Mark Dyczkowski

Cum comand cărţi

1Va logati sau creati un cont nou.
2Adaugati un produs in cos si finalizati comanda.
3Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie la contact [ @ ] edituraherald.ro. Va multumim!

 

 

Program Showroom

Lu-Vi 9:00 - 17:30

Telefoane

0771-664-320, 021-3194060, 021-3194061

CREARE CONT

Nume complet

*

E-mail

*

Confirmare E-mail

*

Parola

*

Confirmare parola

*

Antispam ( 5 + 3 =)

*

Ati uitat parola?

*

Concert Sitar & Lansare de carte - „Doctrina vibratiei" de prof. Mark Dyczkowski

Concert Sitar & Lansare de carte - „Doctrina vibratiei" de prof. Mark Dyczkowski

Incepere 26 iunie 2018 18:30 pana la 26 iunie 2018 20:00 Salveaza in agenda

Locatie Centrul Hermitage Urban Strada Mihai Eminescu 127, București

Eveniment adaugat de Delia Gavrila

Categorii: Lansari de carte

 


 

Freamatul Inimii spirituale

Doctrina Vibratiei in śivaismul casmirian

 

Hermitage. Urban spiritual hub – Str. Mihai Eminescu, nr. 127
Marti, 26 iunie 2018, ora 18.30

 

Editura Herald si Hermitage. Urban spiritual hub (Str. Mihai Eminescu, nr. 127) au placerea de a va invita marti, 26 iunie 2018, ora 18.30 la un eveniment special, Freamatul Inimii spirituale - Doctrina Vibratiei in śivaismul casmirian, lansarea cartii „Doctrina Vibratiei” a prof. Mark Dyczkowski, care va oferi in incheierea acestui eveniment si un concert de sitar.

 

• Ce inseamna Tantra?
• Ce reprezinta śivaismul non-dualist casmirian?
• Ce inseamna Doctrina Vibratiei in contextul śivaismului casmirian?

 

Prin „vibratie” (spandana) intelegem o miscare subtila. Ea este subtila in sensul ca, desi nu se misca, ea se manifesta ca impuls. Lumina constiintei nu este deloc separata de manifestare, desi ea apare ca fiind asa. Astfel, ceea ce este nemiscat, fiind asociat cu diversitatea manifestarii, se manifesta ca miscare.

(Abhinavagupta)

 

Dat fiind faptul ca nu exista succesiune in interiorul constiintei, nu exista nici simultaneitate si, dat fiind faptul ca nu exista simultaneitate, nu exista nici succesiune. Realitatea constienta extrem de pura transcende orice discutie despre succesiune si absenta sa.

(Abhinavagupta)

 

La nivelul inferior al constiintei simturile fizice sunt mai mult decat simple instrumente de perceptie. Ele sunt exteriorizate si opereaza in relatie cu obiectele exterioare.

 

La nivelul superior, atunci cand „insula constiintei intrupate” a fost distrusa si cufundata in oceanul purei constiinte, simturile percep realitatea intr-un fel nou, in afara timpului.

 

Ele sunt interiorizate, in sensul ca sunt recunoscute ca fiind forte spirituale care opereaza in sacralitatea constiintei. Cufundate in Marea Lumina a lui Bhairava, simturile sunt divinizate, iar activitatea lor il conduce pe yoghin la realizari mai inalte ale constiintei chiar si atunci cand ele isi percep obiectele specifice. Astfel, dupa ce ele insele au fost iluminate de catre Śiva, simturile il ilumineaza pe yoghin, astfel incat el realizeaza in acest fel ca simturile sunt energia pura a constiintei (Spanda), care percepe Divinul manifestat ca senzatii.

         (Mark Dyczkowski)

 

Iata cateva citate sugestive din cartea Doctrina Vibratiei de Mark Dyczkowski, carte publicata in colectia Tantra a editurii Herald . Si de asemenea intrebari la care vom gasi cu siguranta raspunsuri.

Va invitam, asadar, la o seara speciala in care acordurile de sitar vor vibra la inaltimea plina de intelepciune a invataturilor transmise. Vom discuta despre śivaismul non-dualist casmirian alaturi de invitatii: prof. Mark Dyczkowski, discipol al ultimului maestru al śivaismului casmirian, Swami Lakshmanjoo si posesor al unui doctorat la Universitatea Oxford cu specializarea śivaism casmirian, sub indrumarea prof. Alexis Sanderson, Adrian Moldovan, profesor de yoga si Mihai Lita, coordonatorul colectiei Tantra a Editurii Herald.

Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

 

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0720.063.626, sorin.lucaci@edituraherald.ro

Intrarea este LIBERA in limita locurilor disponibile.

Parteneri media: Senso TV, Radio Romania Cultural, Radio Romania Targu Mures, Gold FM, Bucuresti FM, Smart FM, 6 TV, 4Arte, Agentia de carte, Bookaholic, Bookhub, Bookuria, Booknation, Filme-carti, Hyperliteratura, Iqool, Literatura pe tocuri, PRwave, Raftul cu idei, Romania Pozitiva, ZMEU, Societate si cultura, Rabit Media, Gazeta de stiri.

 

 

2018-06-26 18:30:00
2018-06-26 20:00:00

Galerie Media eveniment

doctrina-vibratiei

Doctrina Vibratiei - O analiza a doctrinelor si a practicilor shivaismului casmirian

Doctrina vibratiei ne vorbeste despre invatatura uneia dintre cele mai inalte Cai spirituale pe...

45,00 lei

Mark S.G. Dyczkowski

Mark Dyczkowski este unul dintre cei mai mari invatati in viata ai hinduismului, in...

TANTRA

0-FARA-TEXT

SUS
Cos gol

INAPOI