Dictionar - metafizica, teosofie, masonerie

Dictionar - domenii: teosofie - esoterism - metafizica - masonerie. Argument: publicarea acestui dictionar raspunde unei nevoi exprimate adesea - aceea de a da cititorului o definitie scurta si clara a notiunilor care ii sunt noi (intalnite in termeni care ii sunt straini) cu scopul de a-i usura...

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Dictionar - metafizica, teosofie, masonerie
Dictionar - domenii: teosofie - esoterism - metafizica - masonerie. Argument: pu...
0,00 RON
(-%)

SKU
000M01
Colectia
ESOTERICA
Anul aparitiei
2002
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Limba
Romana
Nr. pagini
304
ISBN
973-96861-5-x

Descriere

Dictionar - domenii: teosofie, esoterism, metafizica, masonerie. Argument: publicarea acestui dictionar raspunde unei nevoi exprimate adesea, aceea de a da cititorului o definitie scurta si clara a notiunilor care ii sunt noi (intalnite in termeni care ii sunt straini) cu scopul de a-i usura studiul pe care il intreprinde asupra unor lucrari specializate. Termenii alesi sunt cei care apar cel mai frecvent in astfel de imprejurari. O mare parte sunt cuvinte sanscrite pentru care s-a adoptat sistemul de transliteratie adoptat de lexicografia engleza (vezi excelenta lucrare a lui P.Hoult, A dictionnary of some theosophical terms, London, T.P.S.).

Ar fi foarte usor de criticat alegerea in mod necesar arbitrara a cuvintelor care figureaza in acest lexic. Noi speram totusi ca el va putea sa raspunda in buna parte scopului pentru care a fost alcatuit. L-am dorit simplu, precis, concis, si, in acelasi timp, suficient de complet pentru a servi atat specialistilor cat si publicului larg ca un instrument de lucru sigur si rapid.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review