Echipa - cine suntem si in ce credem

Intr-o lume in continua schimbare, Editura Herald isi propune sa aduca titlurile care conteaza, care au capacitatea de a inspira si educa, mai aproape de cititori aflati in diferite etape ale vietii. Credem ca ideile transmise prin intermediul cartilor au capacitatea unica de a ne conecta, de a ne schimba si de a ne conduce catre un viitor mai bun.

Cu un portofoliu amplu de titluri de referinta din istoria cunoasterii umane : filosofie, stiinta, texte fundamentale, antropologie, psihologie, dezvoltare personala, istorie, religie, cartile Herald dau acces cititorilor la invataturi si practici care au transformat lumea si au capacitatea de a fi insotitori pentru o viata traita cu intelepciune si sens.

Nu am reusi asta fara oamenii din spatele cartilor, o echipa minunata care combina experienta profesionala cu pasiunea pentru carti. Te asteptam sa ne cunosti!


Cum aplici

Daca visezi sa lucrezi cu noi, trimite-ne CVul tau cu tot cu pasiunile tale la recrutare@edituraherald.ro


Pozitii vacante


 Redactor full-time :  


Suntem în căutarea unui alchimist al cuvintelor care să reușească să transmită mesajul textelor respectând forma originală a unui manuscris. Altfel spus, o persoană cu experiență în redactarea cărților, pasionată de lectură și dornică să lucreze la propunerile editoriale din portofoliul Editurii Herald. De ce alchimist? Pentru că acesta este miza noastră: fiecare manuscris este o carte semnificativă care poate să contribuie cât mai mult în parcursul de vindecare sau în călătoria spirituală a cititorilor noștri. Ca să fim cât mai relevanți în această experiență, de 30 de ani dezvoltăm constant proiecte în domenii precum: psihologie, știință, filosofie, istoria religiilor și spiritualitate.
Avem nevoie de tine pentru a le da viață în cea mai bună formă a lor!

Ce căutăm?
Căutăm o persoană deschisă, cu studii superioare și experiență relevantă în lucrul cu textul (preferabil absolvent de Litere, Limbi străine, Comunicare, Filosofie, Psihologie sau alt profil umanist). Abilitățile tale de coordonare și comunicare sunt esențiale. Avem nevoie de cineva care să stăpânească limba engleză la nivel avansat (sunt un avantaj și cunoștințele de franceză) și care să fie familiarizat cu regulile, subtilitățile și capcanele limbii române. Capacitatea ta de a analiza, evalua și sintetiza manuscrisele, precum și experiența ta în managementul de proiect pot fi avantaje semnificative în procesul de selecție. La „must have” menționăm atât pasiunea pentru carte, cât și excelenta cunoaștere a limbii române, atât în ceea ce privește gramatica, ortografia și punctuația, cât și exprimarea fluentă și eleganța stilistică. Dacă ești o persoană energică, persuasivă, cu un grad mare de autonomie, atunci te vei potrivi de minune în mediul creat de echipa Editurii Herald.

Ce vei face?
Pe scurt, vei da viață unor noi proiecte editoriale, fie că este vorba de cărți sau chiar colecții întregi. Astfel, vei avea ocazia să realizezi concepte de cărți cu profil psihologic, filosofic, știintific sau spiritual. Vei fi gazda perfectă care va acompania proiectele editoriale de la faza de identificare și propunere până la verificarea și validarea finală a manuscriselor înainte de tipărire. Acest parcurs presupune, pe lângă lucrul cu textul, stabilirea și gestionarea relațiilor amiabile cu autorii, traducătorii și alți colaboratori externi (tehnoredactori, corectori și graficieni).

Ce îți oferim?
Lucrând la Editura Herald, vei avea ocazia să contribui semnificativ la aparția cărților care pot aduce o valoare reală în viețile oamenilor. Vei lucra alături de oameni minunați, inteligenți, care speram că te vor motiva și inspira în fiecare zi și care te vor ajuta să acumulezi o experiență solidă.
Jobul este full-time iar munca în dinamică hibrid este un sistem care permite atât lucrul de la sediul firmei din București, cât și de acasă ori din alt loc decât cel de la birou.

Cum aplici?
Dacă îți place ce ai citit mai sus, te rugăm să ne trimiti CV-ul tau la adresa: recrutare@edituraherald.ro . În subiectul e-mailului e nevoie să menționezi „Candidatură Redactor”.

Iți dorim mult succes și abia așteptăm să ne cunoaștem!