Pachet MISTERE DEZVALUITE

Ce se ascunde in spatele misteriosului Pitagora - figura ce a dominat intreaga antichitate? Cum a fost posibil ca in timpul vietii sa devina in acelasi timp filosof si geometru - legislator si teoretician al numerelor - psiholog si astronom - fizician si moralist? Care este legatura dintre Imnurile Sacre ale acestui maestru si toate curentele de initiere care i-au urmat? * Numerologia este stiinta care se ocupa cu semnificatia numerelor si - odata stapanita - iti poate dezvalui despre lume mai multe adevaruri decat ai fi crezut. Afla care este puterea oculta a numerelor si daca sensul secret al vietii poate fi descifrat prin intermediul lor! * Importanti lideri ai lumii isi dezvaluie cu mandrie apartenenta la Lojile masonice. Cum reuseste Francmasoneria sa conduca lumea - ce rituri - doctrine si simboluri tainice din templul lui Solomon folosesc si astazi membrii lojei? * De-a lungul veacurilor - oamenii au cautat in Kabbala raspunsul ultim despre natura lui Dumnezeu si a omului. Este oare doctrina secreta a evreilor sursa de inspiratie pentru o viata imbunatatita si plina de sens? Chiar si astazi - celebritati din intreaga lume - precum Madonna sau Mick Jagger - sunt fascinati de ea. * Una dintre cele mai influente societatii secrete din Evul Mediu a aparat timp de doua secole Pamantul Sfant. Cum au reusit cavalerii templieri sa reconfigureze harta lumii si cum au luat nastere speculatii si legende misterioase o data cu disparitia brusca a acestora? * Ce este Alchimia si ce au cautat alchimistii vreme de secole? A existat cu adevarat Piatra Filosofala? A fost transmutat plumbul in aur? Sau aurul despre care vorbesc alchimistii era mai degraba un simbol al desavarsirii spirituale? Raspunsul la toate aceste intrebari si multe altele le puteti afla parcurgand cele sase carti din colectia MISTERE DEZVALUITE: Doctrina Kabbalei. Filosofia religioasa a evreilor - de Adolph Franck Pitagora si misteriile antichitatii - de Jean Mallin

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Colectia
MISTERE DEZVALUITE
Anul publicarii
2014
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 x 10 cm.
Cod Bare EAN
5948417210863

Descriere

Ce se ascunde in spatele misteriosului Pitagora, figura ce a dominat intreaga antichitate? Cum a fost posibil ca in timpul vietii sa devina in acelasi timp filosof si geometru, legislator si teoretician al numerelor, psiholog si astronom, fizician si moralist? Care este legatura dintre Imnurile Sacre ale acestui maestru si toate curentele de initiere care i-au urmat?

[module id="287" style="float:left"]


Numerologia este stiinta care se ocupa cu semnificatia numerelor si, odata stapanita, iti poate dezvalui despre lume mai multe adevaruri decat ai fi crezut. Afla care este puterea oculta a numerelor si daca sensul secret al vietii poate fi descifrat prin intermediul lor!

*

Importanti lideri ai lumii isi dezvaluie cu mandrie apartenenta la Lojile masonice. Cum reuseste Francmasoneria sa conduca lumea, ce rituri, doctrine si simboluri tainice din templul lui Solomon folosesc si astazi membrii lojei?

*

De-a lungul veacurilor, oamenii au cautat in Kabbala raspunsul ultim despre natura lui Dumnezeu si a omului. Este oare doctrina secreta a evreilor sursa de inspiratie pentru o viata imbunatatita si plina de sens? Chiar si astazi, celebritati din intreaga lume, precum Madonna sau Mick Jagger, sunt fascinati de ea.

*

Una dintre cele mai influente societatii secrete din Evul Mediu a aparat timp de doua secole Pamantul Sfant. Cum au reusit cavalerii templieri sa reconfigureze harta lumii si cum au luat nastere speculatii si legende misterioase o data cu disparitia brusca a acestora?

*

Ce este Alchimia si ce au cautat alchimistii vreme de secole? A existat cu adevarat Piatra Filosofala? A fost transmutat plumbul in aur? Sau "aurul" despre care vorbesc alchimistii era mai degraba un simbol al desavarsirii spirituale?Raspunsul la toate aceste intrebari si multe altele le puteti afla parcurgand cele sase carti din colectia MISTERE DEZVALUITE:

Doctrina Kabbalei. Filosofia religioasa a evreilor, de Adolph Franck
Pitagora si misteriile antichitatii, de Jean Mallinger
Alchimia. Maestrul si Marea Opera, de Archibald Cockren
Templierii. O societate secreta din Evul Mediu, de Thomas Keightley
Numerele si puterea lor oculta, de Wynn Wescott
Francmasoneria. Istoria, simbolismul si filosofia, de Albert Mackey


Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00HP086
Anul aparitiei
2014
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 x 10 cm.
Limba
Romana

Articole