Final de campanie – Te asteptam in librarie! - editia a IX-a, 2017 -

 

Carti deschise pentru minti deschise!

Final de campanie – Te asteptam in librarie!

- editia a IX-a, 2017 -

 

Iata ca am ajuns si in acest an la finalul campaniei Te asteptam in librarie!


Dupa 3 luni, de la 1 august pana la 1 noiembrie, in care a invitat cititorii in librarii si a oferit importante resurse pentru invatare si evolutie continua, cea de-a IX-a editie a campaniei Te asteptam in librarie! se incheie cu rezultate optimiste, care ne ofera premisele si motivatia de a merge mai departe cu acest proiect.

 


Campania nationala care incurajeaza, sustine si promoveaza de la an la an lectura s-a desfasurat in peste 150 de librarii din Bucuresti si din tara, aducand cu sine un mesaj simplu care a reusit sa anime peste 25.000 de cititori ce au imbratisat si anul acesta sloganul Carti deschise pentru minti deschise.


Librarii din cele peste 150 de librarii partenere si-au asumat responsabilitatea acestui demers cultural si s-au implicat foarte activ pentru valorificarea tuturor oportunitatilor pe care campania Te asteptam in librarie! le-a oferit cititorilor.

Acoperind o paleta larga de domenii si interese, precum mindfulness, spiritualitate, parentaj, stiinta, psihologie, psihoterapie, filosofie, dezvoltare personala, fiecare a putut gasi noi vehicule pentru a inainta pe propria cale de dezvoltare. Titlurile pe care Editura Herald le-a propus in oferta promotionala a campaniei au fost la mare cautare, devenind adevarate instrumente de cunoastere pentru publicul larg.

 


Unul dintre titlurile de referinta ale campaniei a fost Pe calea mea, volumul autobiografic al lui Alan Watts, un volum recomandat tuturor celor care isi doresc o buna aprofundare a conceptelor pe care acest mare ganditor le-a promovat in scrierile si prelegerile sale. Mindfulness. 8 pasi catre fericire, de Bhante Gunaratana, a fost printre preferatele publicului, urmat de Edda – Povesti din mitologia nordica de Snorri Sturluson, de volumul autobiografic Capitole din autobiografia mea de Mark Twain si Elementele filosofiei lui Newton de Voltaire.


Oamenii au fost motivati sa paseasca in librarii atat pentru a rasfoi titlurile din campanie, cat si pentru a cunoaste mai bine autorii preferati.


In cadrul evenimentului intitulat Alan Watts – Aventura unui spirit liber, care a avut loc la Libraria La Doua Bufnite din Timisoara, in data de 7.09.2017, cititorii prezenti la eveniment au avut parte de o seara de descoperire si regasire interioara, prin intermediul cartilor unui mare intelept si ganditor nonconformist, Alan Watts.

 

 

In Bucuresti, alte doua evenimente culturale au suscitat interesul si au mobilizat cititorii in librarii. Duminica, pe 15 octombrie 2017, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, in cadrul evenimentului Fii constient de ceea ce conteaza! Despre viata sociala si emotionala a copilului tau, s-a discutat despre conectare si empatie cu copiii nostri, despre cum putem imbunatati viata sociala si emotionala a acestora.

 

 

 

 

Iar la Libraria Carturesti Verona, tot din Bucuresti, cititorii au fost invitati marti, 24 octombrie 2017, la evenimentul Arta de a trai constient, unde, prin intermediul titlurilor din colectia Mindfulness, am discutat despre atentia constienta, despre ce inseamna sa fim cu adevarat prezenti in viata noastra, despre arta de a trai constient.

 

 

 

Totodata, publicul din Brasov a avut ocazia sa cunoasca mai bine potentialul cartilor Herald la Libraria St. O Iosif, cu ocazia lansarii volumelor din colectia Autobiografia: Capitole din autobiografia mea de Mark Twain, Viata mea de Charles Darwin, Memorii de William Butler Yeats, pe data de 9.11.2017. Invitatii acestui eveniment au impartasit publicului brasovean marturii ale unor personalitati celebre care au marcat, intr-un fel sau altul, istoria umanitatii. Totodata, evenimentul a marcat cu succes finalul de campanie de anul acesta.

 

Activitatile derulate nu au fost singurul motor de evolutie a campaniei. Contributia valoroasa a partenerilor a dus la cresterea semnificativa a notorietatii proiectului, publicul devenind din ce in ce mai apropiat de ideea de carte ca factor de dezvoltare personala si sociala.

 

Despre Editura Herald


Infiintata in 1994, Editura Herald are un profil editorial structurat si coerent, dublat de calitatea inalta a lucrarilor, fapt care i-a asigurat o pozitionare distincta pe piata de carte si o prezenta marcanta in urmatoarele domenii: spiritualitate, religie, psihologie, terapie, parentaj, dezvoltare personala, istoria traditiilor si filosofia culturii.


Afla care sunt librariile participante la campanie, titlurile selectionate si evenimentele organizate accesand site-ul Te asteptam in librarie!

 Contact: Sorin Lucaci, PR & EventsCoordinator,0744.325.209, sorin.lucaci@edituraherald.ro
Sponsor: Himalaya
Parteneri media: Realitatea TV, ItsyBitsy, cinemagia, TVR, TVRTimisoara, Radio Romania Cultural, Bucuresti FM, Radio Romania Iasi, Radio Romania Tg.Mures, Radio Romania Timisoara, Radio Romania Cluj, Radio Brasov, MIX TV, Nova TV, WYLFM, Smart FM, GoldFM, Senso TV, Bookblog, brasovultau.ro, bzb.ro, mytex.ro, festivaluri-romanesti.ro, GoodRead.ro, Literaturapetocuri.ro, Edu-News.ro, 4Arte.ro, Agentia de carte, gratuitor, IQool, Bookaholic, Bookhub.ro, Bookuria.info, Filme-Carti.ro, PR Wave, Raftul cu Idei, Rabit Media, eva.ro, Societatesicultura.ro, Booktopia, Serial Readers, Traiesteconstient.

 

Comentarii

Carte
Bhagavad - Gita - Traducere din sanskrita, introducere, comentarii si note de Sergiu Al-George Prestigiul imens al Bhagavad-Gītā -ei este datorat sintezei pe care o realizeaza intre multiplele formule filosofice si soteriologice, si faptului ca aceasta sinteza face posibila o noua filosofie a...
Adauga in cos Detalii produs
Colectie
PRINCEPS
Detalii colectie