O abordare modernă a iubirii și relațiilor [Recenzie „Găseşte-l, Cucereşte-l, Păstrează-l", Filimon Cristiana Bianca]

Găseşte-l, Cucereşte-l, Păstrează-l de Matthew Hussey este o lectură fascinantă pentru femeile care  doresc să înveţe cum să îşi găsească partenerul potrivit şi să întreţină o relaţie romantică sănătoasă, cartea este un ghid complet pentru succesul în dragoste. Cu o abordare modernă și sfaturi practice, Hussey își împărtășește cunoștințele și experiențele acumulate ca expert în relații și consultant pentru dezvoltarea personală.

Cartea este structurată în trei părți, fiecare având un obiectiv specific: găsirea partenerului potrivit, cucerirea lui și menținerea relației în timp. Hussey oferă o abordare realistă în ceea ce priveşte întâlnirile şi relaţia cu partenerul, prin prezentarea unor strategii practice şi uşor de urmat. În plus, cartea oferă o serie de exemple concrete, pentru a ilustra mai bine ideile şi tehnicile prezentate.

Autorul acoperă o gamă largă de subiecte legate de relații, inclusiv modul de a-ți îmbunătăți încrederea în sine, de a avea succes la întâlniri, de a-ți înțelege și comunica nevoile și dorințele, de a construi o relație sănătoasă și de a o menține în timp. Matthew Hussey oferă sfaturi concrete, precum și exerciții și activități pe care cititoarele le pot pune în practică pentru a-și dezvolta abilitățile de relaționare și a-și îmbunătăți viața romantică.

Un alt aspect pozitiv al cărții este accentul pus pe autenticitate și respect de sine în relații. Autorul încurajează femeile să își cunoască și să își respecte propriile nevoi și dorințe, să își dezvolte încrederea în sine și să își păstreze autenticitatea în relații. În loc să promoveze jocurile sau tacticile de manipulare, Matthew Hussey încurajează cititorii să fie ei înșiși și să construiască relații sincere și autentice pe baza valorilor și intereselor comune.

În primul capitol, Hussey vorbeşte despre găsirea partenerului potrivit, oferind sfaturi utile despre cum să atragem atenţia persoanelor care ne interesează şi cum să evaluăm compatibilitatea cu acestea.

În capitolul doi, autorul abordează tema cuceririi partenerului, oferind sfaturi eficiente despre cum să ne dezvoltăm abilităţile sociale şi cum să construim o conexiune profundă cu o altă persoană. Autorul subliniază importanţa sincerităţii, a respectului reciproc şi a empatiei în construirea şi întreţinerea unei relaţii.

În al treilea şi ultimul capitol, Hussey se concentrează pe păstrarea unei relaţii sănătoase şi durabile, prin prezentarea unor sfaturi esenţiale despre comunicare, rezolvarea conflictelor şi întreţinerea pasiunii şi a atracţiei reciproce.  Această parte a cărţii explorează subiecte precum gestionarea conflictelor, comunicarea eficientă şi cultivarea intimităţii. Autorul subliniază importanţa adaptării la schimbări şi dezvoltarea constantă a relaţiei, oferind exemple şi soluţii pentru situaţiile dificile. Cartea ne încurajează să fim deschise, răbdătoare şi empatice, să acordăm atenţie constantă partenerului nostru pentru a păstra o legătură puternică şi durabilă.

În ansamblu, "Găseşte-l, Cucereşte-l, Păstrează-l" este  o carte interesantă şi plină de resurse pentru oricine doreşte să înveţe cum să îşi găsească partenerul potrivit şi să întreţină o relaţie sănătoasă şi fericită, să depăşească monotonia și să menţină pasiunea în relație, precum și cum să gestioneze provocările și schimbările care pot apărea pe parcurs. Găseşte-l, Cucereşte-l, Păstrează-l este o lectură recomandată femeilor care sunt în căutarea unui partener şi celor care doresc să îmbunătăţească relaţiile deja existente. 

Un articol semnat de Filimon Cristiana Bianca (Psiholog clinician și Psihoterapeut CBT)
Facebook 
Instagram
www.psihocognis.ro


Comentarii

Carte
Gaseste-l! Cucereste-l! Pastreaza-l! Aceasta carte se adreseaza in egala masura femeilor care isi doresc sa-si gaseasca parteneri cu care sa impartaseasca relatii autentice de iubire, dar si acelora care credeau ca au gasit „marea...
Adauga in cos Detalii produs
Autor
Matthew Hussey Matthew Hussey este vorbitor international si coach de dinamica interpersonala. E starul emisiunii Ready for Love al postului TV american NBC si expert cu aparitii regulate in emisiunea Plain Jane...
Detalii autor
Colectie
PAS IN DOI
Detalii colectie