Daniela Andreescu

The Gift of Now

Categorii: Autori romani

Paginile acestei carti va ofera prilejul de a descoperi cat de vasta este propria minte - de a accesa zone profunde ale libertatii interioare de a gandi - simti si trai dincolo de sensurile si interpretarile pe care suntem obisnuiti sa le dam evenimentelor mental-emotionale interioare si intamplarilor de viata exterioare.

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
The Gift of Now
Paginile acestei carti va ofera prilejul de a descoperi cat de vasta este propri...
0,00 RON
(-%)

Descriere

"Paginile acestei carti va ofera prilejul de a descoperi cat de vasta este propria minte, de a accesa zone profunde ale libertatii interioare de a gandi, simti si trai dincolo de sensurile si interpretarile pe care suntem obisnuiti sa le dam evenimentelor mental-emotionale interioare si intamplarilor de viata exterioare.

Este o invitatie si un indemn de a depasi automatismele despre ce a fost si ce va fi, in relatia cu sine si cu lumea din jur, si a patrunde in profunzimea si esenta prezentului, moment de moment, afland si traind atat regasirea de sine cat si non-atasamentul de ce ne inchipuim a fi "Eu", pentru a ne putea insoti propria devenire cu intelepciune si compasiune.

Explorand cu deschidere si incredere in sine dialogul dintre texte si imagini, va veti putea oferi momente de reflectie si meditatie despre viata, relatia cu sine si cu ceilalti, despre realitatea conventionala si cea nestiuta a prezentului.

Aceasta incursiune in descoperirea si antrenarea creativitatii proprii, a flexibilitatii mintii, va poate conduce in mod concret si practic spre mai multa constienta si cresterea calitatii propriei vieti, in beneficiul fiecaruia si al celorlati.

Textele sunt scrise in limba engleza pentru simplul fapt ca asa s-au "intamplat" pe parcursul unor momente de reflectie si meditatie personala in contexte speciale, precum interactiunea cu maestri spirituali, invatatori din traditia buddhismului tibetan si oameni remarcabili, specialisti in stiinte cognitive si transformare personala.

Cei a caror limba materna este romana, vor avea poate avantajul ca prin intermediul acestor texte in engleza sa acceseze zone de gandire si asociere creativa mai libere de conditionarile socio-culturale atat de strans legate de folosirea limbii materne, astfel incat lucrul cu aceasta carte sa le ofere surpriza unui grad de libertate interioara pe care deja il au, mai amplu decat si-ar fi imaginat.

Fie ca veti alege sa va angajati sau nu in interactiunea cu textele si imaginile oferite prin aceasta carte, doresc fiecaruia bucuria descoperirii potentialului propriei minti si a vastitatii momentului prezent... Acum."

Danand

CONTENTS

Introduction 5

Your Gifts

Visual Meditations 9

Paradox Stories 35

Haiga Mind Events 49

Being Skills 61

Thought Forms of Emptiness 77

Insights 103

The Gift of Now

Guidelines for Meditation and Practice 119

Dedication 135

About the Author 142

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia