Cum traversezi un curcubeu

Ce faci cand nu mai stii ce sa faci

Volumul ofera o suita de perspective asupra unor teme precum frica - motivare - confuzie - blandete - auto-sabotaj - libertate - incredere. Nu este insa o carte cu solutii self-help`` sau promisiuni despre efecte miraculoase - ci constituie un ghid neconventional de reflectie si practica menit sa indrume schimbarea personala. Este o invitatie la explorare - darsi la descoperirea modalitatilor concrete de a aduce in mod natural un plus de echilibru si mai multa seninatate in trairea evenimentelor de zi cu zi. Dincolo de aparente - textele - poeziile si imaginile ne indeamna sa traim experienta propriei creativitati - libera de conditionari si conventii - literare - lingvistice sau de alt fel. Ne invita sa devenim co-autori - traversand curcubeul mintii si ghicind raspunsurile potrivite unei vieti cu sens pentru noi insine.

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum traversezi un curcubeu - Ce faci cand nu mai stii ce sa faci
Colectia
Serie autor: Daniela Andreescu
Anul publicarii
2013
Coperta
Brosata
Format
18 x 16.5 cm.
Numar pagini
208
ISBN
978-973-111-422-4
Cod Bare EAN
5948417270041

Descriere

Un ghid neconventional de auto-cunoastere si dezvoltare personala.
(208 pagini, 32 ilustratii color, o sectiune in limba engleza)


Volumul ofera o suita de perspective asupra unor teme precum frica, motivare, confuzie, blandete, auto-sabotaj, libertate, incredere. Nu este insa o carte cu solutii „self-help” sau promisiuni despre efecte miraculoase, ci constituie un ghid neconventional de reflectie si practica menit sa indrume schimbarea personala. Este o invitatie la explorare, darsi la descoperirea modalitatilor concrete de a aduce in mod natural un plus de echilibru si mai multa seninatate in trairea evenimentelor de zi cu zi. Dincolo de aparente, textele, poeziile si imaginile ne indeamna sa traim experienta propriei creativitati, libera de conditionari si conventii, literare, lingvistice sau de alt fel. Ne invita sa devenim co-autori, traversand curcubeul mintii si ghicind raspunsurile potrivite unei vieti cu sens pentru noi insine.

*

Cartea Danielei Andreescu, aceasta maestra a cunoasterii de sine, este un elogiu lucid adus libertatii noastre interioare: a celei de a ne gandi, de a ne face, de a fi in lumea din lautrul si din afara noastra. Dar nu oricum, ci in limitele registrul / amplitudinea / curcubeului, simbol miraculos al diversitatii fara de extreme. Pentru ca lumeasa nu fie un joc distructiv de-a alba-negra, mintea si sensibilitatea noastra, ca tot inseparabil, trebuie sa o construiasca sadind mereu semintele starilor curcubeu. Sa re-invatam toate acestea, dimpreuna cu eseurile, maximele, versurile si imaginile fabuloase ale acestei carti de dezvatare si invatare de sine.”

Prof. MihaelaMiroiu, politolog

CUPRINS

CUVANT CATRE CITITORI


CUM TRAVERSEZI UN CURCUBEU

Elogiu Fricii
Capcane si puf
Problema vietii
Unii fluturi
„Doar fii!”
Deseneaza
Fara motiv, despre motivare
Priveste
Rezonanta, sau cum sa te pacalesti cu eleganta
Pietre, scoici si suflete
Da, dar
Cu si fara masura
Jocul informatiei
Ploaia vreodata
Reconstituirea blandetii
Culoarul mortii de-o viata
Secret
La adunare
Increderea fundamentala
Caraghioslac
„Legea Atractiei”
Ce
Probleme, probleme
Printul, vrajitoarea si omul
Despre auto-sabotaj
Cearta spiritelor
Elogiu confuziei
Pe fundul apei
Adevarul viitor
Ce este un curcubeu
Cum traversezi un curcubeu

GHICIND

RASPUNSURI

The Solution of Soluble Truths
Double or Nothing
Multitasking
It
Morning Thoughts
Zigzag
Clinging
One at a Time
In Between
Squaring the Circle of Life
Hippocampus Ethos
Experiment
The Rest of Your Freedom
I Am Today
God’s Main Course
Zen Stories
Self-Defense
A Thought
Making a Difference
Baby Reality
The Let Go Exercise
Flash


Daniela Andreescu

Programele de coaching, dezvoltare umana si mindfulness pe care Daniela Andreescu le-a elaborat si sustinut de-a lungul timpului – multe dintre ele regasindu-se in cartile sale -, impreuna cu picturile, meditatiile vizuale si scrierile sale, ofera cunoastere, sprijin si inspiratie celor care doresc sa avanseze pe calea implinirii personale si profesionale cu mai putin stres si mai multa seninatate.

Dupa experienta a 30 de ani de cariera intr-un mediu institutional, in 2008 Daniela a inceput un proces de schimbare radicala. Pasind in sfera dezvoltarii personale si a coachingului, s-a format ca si coach (ACC-ICF) sub indrumarea lui Alain Cardon (MCC-ICF), este primul trainer in comunicare si relatii interpersonale prin Metoda ESPERE® din Romania certificat de Institutul ESPERE International Paris.

Din 2002 a urmat diferite stagii de pregatire in domeniul dezvoltarii personale si terapiilor alternative, a participat la conferinte si seminarii internationale dedicate practicilor contemplative si cercetarilor din domeniul stiintelor cognitive in Brazilia, Franta, Italia, Norvegia, Olanda, SUA.

Daniela a inceput studiul si practica mindfulness in 1996 si a beneficiat de indrumarea mai multor instructori si maestri in Franta, Italia, India si Nepal. A fost membra a International Coach Federation, Neuroleadership Institute, membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching, este membra a Institut ESPERE International.

Experienta profesionala a Danielei, in cei zece ani de activitate in noua profesie, include peste 3.000 de ore de coaching si facilitare pentru dezvoltare personala, crearea si sustinerea de cursuri sau ateliere destinate publicului larg si pentru clienti din mediul de business. A colaborat cu firme si organizatii precum Human Invest, World Vision Romania, IKEA, Impact HUB, Accenture, Verita International School, Fundatia Calea Victoriei, Centrul Seeds for Happiness.

Daniela Andreescu s-a retras din viata publica in 2018 pentru a-si dedica timpul si energia familiei.

Cartile, meditatiile vizuale si picturile Danielei impartasesc din experienta ei profesionala si personala, oferind cunoastere pe diverse teme de mindfulness si dezvoltare personala, inspiratie pentru momentele de ezitare, exercitii practice utile in viata de zi cu zi pentru a reduce stresul si a sustine seninatatea.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00FC004
Anul aparitiei
2013
Tip coperta
Brosata
Format
18 x 16.5 cm.
Limba
Romana
Nr. pagini
208
ISBN
978-973-111-422-4

Articole