Intelepciune straveche si forta din Nord cu Helene Lindmark

Numele meu este Helene Lindmark si vin din Sapmi, din Suedia de Nord. Pasesc in traditia samanica a strabunilor mei si a mostenirii mele. Vin alaturi de voi pentru a va prezenta si face sa simtiti ce inseamna aceasta mostenire a stramosilor mei din Laponia, nordul Suediei, Sapmi, Rusia si Finlanda. Lucrez cu o traditie nordica straveche, despre care cred ca aproape ca a fost uitata, sau, mai corect, care a fost ascunsa in tacere.

Am crescut in Liikavaara, un sat la sud de Gallivare, in partea de nord a Sapmi. Aici mi-a inceput calatoria, o calatorie dincolo de cuvinte, cu multe viziuni, senzatii si mesaje. Copil fiind, am avut o lume interioara bogata, pe care am impartasit-o cu natura, am crescut inconjurata de batrani si batrane, de multe zicale si vorbe de intelepciune de la cei varstnici.

Originile pasilor mei pe calea spirituala, samanica si de vindecare vin atat din partea mamei mele, cat si a tatalui meu, deoarece avem stramosi Sami in ambele parti ale familiei., insa si stramosi rusi si finlandezi.

In adolescenta  mi-am parasit satul si am inceput o noua viata. Am inchis usa inspre originile mele. In anii 90 a inceput sa renasca interesul pentru lumea spirituala. Am cautat in afara mea la nenumarate cursuri, in carti si in intruniri cu oameni pe calea vindecarii si a spiritualitatii. Cautam raspunsuri, insa gaseam doar confuzie.

La sfarsitul anilor 90 m-am intors in satul meu natal pentru un an de studiu. Tot ceea ce lasasem in urma - darurile mele, radacinile mele, au inceput sa bata la usa, iar usa s-a deschis. In ultimii 15 ani ma aflu intr-o calatorie pe toate nivelele, in care m-am zbatut si am incercat in mod constat sa fug de mine insami.

In timpul unei perioade de doi ani in care am locuit cu tatal meu, am primit un mesaj: “Ce cauti, Helene? Nu esti cele 50 de certificate pe care le ai, esti radacinile tale.” Apoi piesele au inceput sa cada la locul lor si noua mea calatorie a inceput, cea care m-a adus la persoana care sunt astazi.

In trecut am lucrat in domeniul serviciilor, in sectorul social si pentru un timp indelungat in investigatii si tratament in domeniul psihiatriei. De asemenea am condus si propria mea companie ca si masseur si terapeut certificat.

Sunt incredibil de recunoscatoare pentru radacinile si darurile care mi-au fost date si pe care am onoarea sa le dau mai departe. Chemarea mea este sa inspir, sa ghidez si sa inteleg persoanele in intregul lor cu darurile pe care le au.

Sunt foarte recunoscatoare pentru aceste lucruri si imi fac munca cu multa dedicare si iubire. In munca mea, ii port cu mine pe ghizii mei, pe strabunii mei, animalele de putere, fiintele spirituale si natura. Lucrez in totalitate in baza intuitiei mele, ceea ce se intampla, se intampla.

Toti cei care cauta o cale autentica si profunda de vindecare, o pot intalni pe Helene, in cadrul atelierului Calea samanica Sami - Intelepciune straveche si forta din Nord care va avea loc intre 15 si 17 noiembrie la Hermitage.

 

Comentarii

Carte
Marea Viziune - Povestea lui Black Elk, un om sfant al poporului Sioux Oglala „Nimic nu traieste mult; Numai pamantul si muntii." (Cantec de moarte al indienilor Sheyla) Marea Viziune (Black Elk Speaks) este cartea-marturie a unei extraordinare viziuni spirituale avute...
Adauga in cos Detalii produs
Autor
Hehaka Sapa Hehaka Sapa (Black Elk - Cerb Negru) a fost un vraci, un batran tamaduitor Sioux. I nainte de a-i relata extraordinara poveste,  John Neihardt, scria despre el: „Traia undeva intre dealurile...
Detalii autor
Autor
John G. Neihardt Membru adoptat al Sioucsilor Oglala, ales de catre Cerb Negru ca mostenitor al puterilor sale mistice de clarviziune, Neihardt, pe langa scrierea  Cerb Negru Vorbeste , a spus povestea sioucsilor in...
Detalii autor
Colectie
SAMANISM
Detalii colectie