Mindfulness cu Daniela Andreescu

Sunteti alergici la sfaturile atotstiutorilor? Ori poate plictisiti de retetele de succes care va arata cum sa traiti bine? V-ati lamurit ca esenta cunoasterii de sine este recunoasterea libertatii? Sau va place sa explorati meandrele mintii si sa va delectati cu jocul emotiilor? Ori, poate, aveti convingerea ca singurul lucru care conteaza pentru a trai intelept este intampinarea existentei in deplina constienta?


Daniela Andreescu, autoarea volumului Cum gatim realitatea va propune un retetar in care sunt dezvoltate diverse teme care par a consuma cea mai mare cantitate de viata: modele pe care le urmam; scopuri, visuri si dorinte dupa a caror realizare tanjim; framantari legate de alegeri, stres si fericiri; incurcaturi inspre care ne indreapta gandurile si emotiile; drame conceptuale despre stima si incredere, vulnerabilitate si putere, suflet, spirit si sine.

Saptamanal Daniela Andreescu ne va oferi cate o reteta menita sa stimuleze gandirea si increderea in fortele proprii. Exercitiile de imaginatie si meditatiile propuse vor oferi  o modalitate de a utiliza resursele mental-emotionale naturale pentru o spiritualitate bazata pe constienta.


b2ap3_thumbnail_1pachetele-umplute.jpg

 

 Daniela Andreescu este coach, formator in managementul comunicarii şi relaţiilor interpersonale, facilitator pentru dezvoltare umana, instructor de meditaţie şi mindfulness, autor. A urmat diferite stagii de pregatire in domeniul dezvoltarii personale, al tradiţiilor contemplative şi terapiilor alternative, a inceput studiul şi practica mindfulness  in 1996, a participat la conferinte si seminarii dedicate cercetarilor din domeniul ştiinţelor cognitive. S-a format ca si coach in cadrul şcolii internaţionale Meta-Systeme Coaching, este primul formator in managementul comunicarii şi relaţiilor interpersonale prin Metoda ESPERE® din Romania, validat de Institute ESPERE International Paris, este membra a International Coach Federation.

 

b2ap3_thumbnail_Bannere_online_cum_gatim_FB.jpg

Comentarii

Carte
Cum gatim realitatea - Retetar de spiritualitate pentru oameni sceptici Cartea va invita la o incursiune in „bucataria vietii”. In acest „retetar” veti gasi descrise multe dintre felurile in care ne intalnim cu realitatea: modele pe care le urmam, scopuri si dorinte care...
Adauga in cos Detalii produs
Autor
Daniela Andreescu Programele de coaching, dezvoltare umana si mindfulness pe care Daniela Andreescu le-a elaborat si sustinut de-a lungul timpului – multe dintre ele regasindu-se in cartile sale -, impreuna cu...
Detalii autor
Colectie
Serie autor: Daniela Andreescu
Detalii colectie