15%
Allan Percy

Nietzsche pentru stresati - 99 de pilule de filozofie radicala pentru a tine mintea treaza

Categorii: 12 solutii pentru o vacanta in armonie , Lecturi filosofice , Obiective si intentii pentru 2021 , Pastile de intelepciune , Redefinirea masculinitatii , Selectia editorului , titluri Herald
Disponibil in stoc
Nietzsche pentru stresati - 99 de pilule de filozofie radicala pentru a tine mintea treaza
...
24,65 RON 29,00 RON
(-15%)
24,65 RON 29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Cartea de fata reuneste 99 de maxime ale geniului german si aplicarea lor practica la imprejurarile si situatiile de zi cu zi. Atat in lumea antreprenoriala, cat si in viata personala, filozofia lui Nietzsche se dovedeste foarte eficienta atunci cand se doreste gasirea unei iesiri la rascruce de drumuri. Fiecare capitol al cartii se deschide cu un aforism al acestui ganditor, urmat de o interpretare in cheie actuala pentru a ne imbunatati calitatea vietii. Acest compendiu de filozofie cotidiana a fost elaborat pentru a ne ajuta sa luam decizii pe baza unei ierarhizari mai corecte a lucrurilor care ni se intampla, pentru a ne „trage sufletul” si a regasi cararea pierduta.


Ne aflam in fata unui manual de dezvoltare personala intelept − datorita si personajului care l-a inspirat – provocator si stimulator. O carte pentru cei ce cauta o sursa de inspiratie in gandirea celui mai influent filozof al epocii moderne, care ne invata sa luptam cu anxietatile si temerile noastre de fiecare zi.


Cuprins


Prolog: Filozofia radicala de zi cu zi ..........7


99 de pilule de filozofie radicala pentru a tine mintea treaza ..........11


Anexa: Filozofia ca terapie ..........149


Bibliografie recomandata ..........157

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia