Allan Percy

Shakespeare pentru indragostiti - 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare zi

Categorii: 12 solutii pentru o vacanta in armonie , Arata-i ca iti pasa! , Pastile de intelepciune , Redefinirea masculinitatii , titluri Herald

Pornind de la pretextul unor citate celebre sau mai putin cunoscute extrase din opera lui William Shakespeare, Allan Percy ne plimba prin istoricul acestui sentiment, folosindu-se de referinte culturale care variaza de la Quevedo la Roland Barthes si Dalai Lama. Pe un alt palier, Shakespeare pentru indragostiti face recurs la concluziile unor studii recente pentru o analiza a iubirii in modernitate, oferind date statistice sau explicatii fiziologice.

Disponibil in stoc
Shakespeare pentru indragostiti - 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare zi
Pornind de la pretextul unor citate celebre sau mai putin cunoscute extrase din ...
24,65 RON 29,00 RON
(-15%)
24,65 RON 29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

SKU
00WD012
Colectia
COLIBRI
Autor
Allan Percy
Anul aparitiei
2018
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Titlul original
Shakespeare para enamorados - 72 pildoras para gozar del amor cada dia de tu vida
SKU editii anterioare
00WD005
ISBN editii anterioare
978-973-111-527-6
Limba
Romana
Nr. pagini
160
ISBN
978-973-111-727-0
Cod bara editii anterioare
5948417370055
Traducator
Anca Irina Ionescu

Frecvent citite impreuna cu:

Descriere

Shakespeare pentru indragostiti. 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare zi este cel mai complet breviar de recomandari culturale si terapeutice pe subiectul iubirii, vietii de cuplu si al cautarilor sentimentale. Pornind de la pretextul unor citate celebre sau mai putin cunoscute extrase din opera lui William Shakespeare, Allan Percy ne plimba prin istoricul acestui sentiment, folosindu-se de referinte culturale care variaza de la Quevedo la Roland Barthes si Dalai Lama. Pe un alt palier, Shakespeare pentru indragostiti face recurs la concluziile unor studii recente pentru o analiza a iubirii in modernitate, oferind date statistice sau explicatii fiziologice.Cele 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare zi sunt presarate pe alocuri cu scurte istorioare ilustrative sau romantice si completate cu recomandari de filme cu efect terapeutic pentru cupluri sau compozitii muzicale ce pot imbogati clipele in doi ori sugestii pentru condimentarea vietii intime a cuplului. La prima iubire ori la nunta de platina, veti regasi in acest volum cele mai frumoase descrieri ale primelor sentimente de iubire si cele mai potrivite recomandari pentru bucuria cuplului. Fie ca sunteti prinsi in mrejele dragostei sau in cautarea iubirii, Shakespeare pentru indragostiti. 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare zi de Allan Percy este o desfatare pentru fiecare cititor.

Sanda Watt

CUPRINS


PROLOG: Tainicele carari ale iubirii ....... 7


72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare zi ....... 11


Shakespeare: o viata de teatru ....... 151


Cronologia operelor lui Shakespeare ....... 156

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review