15%
Allan Percy

Hesse pentru dezorientati - 66 lectii de spiritualitate cotidiana cu Hermann Hesse

Categorii: Pastile de intelepciune , Selectia editorului , titluri Herald

In volumul de fata - 66 de ilustrari ale intelepciunii hessiene asteapta ca cititorul sa-si aplece atentia asupra lor - pentru a invata cum sa invite calmul in viata sa si sa se distanteze de o existenta prea agitata. Citatele atent selectate de Allan Percy invita la o schimbare pozitiva de atitudine si de perspectiva - menita sa aduca linistea sufleteasca - toleranta - bunavointa fata de sine si fata de lume.

Stoc limitat
Hesse pentru dezorientati - 66 lectii de spiritualitate cotidiana cu Hermann Hesse
In volumul de fata - 66 de ilustrari ale intelepciunii hessiene asteapta ca citi...
22,10 RON 26,00 RON
(-15%)
22,10 RON 26,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Scriitor emblematic pentru literatura germana a secolului XX, in 1946 lui Hermann Hesse i s-a acordat Premiul Nobel pentru Literatura. Din opera lui razbat teme precum singuratatea spirituala a artistului si izolarea de lumea moderna. A stimulat interesul pentru gandirea orientala in lumea occidentala, iar lirismul si finetea prozei reprezinta amprenta sa personala.

In volumul de fata, 66 de ilustrari ale intelepciunii hessiene asteapta ca cititorul sa-si aplece atentia asupra lor, pentru a invata cum sa invite calmul in viata sa si sa se distanteze de o existenta prea agitata. Citatele atent selectate de Allan Percy invita la o schimbare pozitiva de atitudine si de perspectiva, menita sa aduca linistea sufleteasca, toleranta, bunavointa fata de sine si fata de lume.

***

„Omul nu este in niciun caz o fiinta ferma si durabila, ci mai degraba o schita si o tranzitie, nu este altceva decat puntea ingusta si periculoasa dintre natura si spirit. Catre spirit, catre Dumnezeu il indeamna imboldul cel mai intim; catre natura, intoarcerea la mama, il atrage dorinta cea mai intima: intre aceste doua puteri viata lui oscileaza, tremurand de teama.”
Hermann Hesse

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia