15%
Allan Percy

Oscar Wilde pentru blazati - 99 de pilule de intelepciune pentru fericirea de aici si acum

Categorii: 12 solutii pentru o vacanta in armonie , Pastile de intelepciune , titluri Herald

Scriitor - poet - dramaturg - critic profund al societatii si al vremurilor sale - hedonist sensibil in fata frumusetii - acesta a fost Oscar Wilde - un barbat majestuos ca un paun regal - condamnat la infernul de a trai intr-o epoca in care adevarul lui trebuia sa ramana ascuns.

Disponibil in stoc
Oscar Wilde pentru blazati - 99 de pilule de intelepciune pentru fericirea de aici si acum
Scriitor - poet - dramaturg - critic profund al societatii si al vremurilor sale...
20,40 RON 24,00 RON
(-15%)
20,40 RON 24,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Scriitor, poet, dramaturg, critic profund al societatii si al vremurilor sale, hedonist sensibil in fata frumusetii - acesta a fost Oscar Wilde, un barbat majestuos ca un paun regal, condamnat la infernul de a trai intr-o epoca in care adevarul lui trebuia sa ramana ascuns. Un rebel daruit simturilor sale, care intona un cant al visurilor impotriva ipocriziei, un imn al iubirii pentru arta si pentru propria arta, exultand de libertate… Cateva note care ajung astazi pana la noi cu dulceata ambroziei.

Autorul prezentului volum a extras 99 de perle din intelepciunea acestui autor faimos, pentru a ne invata ca frumusetea, atat cea interioara, cat si cea exterioara, este facuta pentru a ne bucura de ea, iar daca ne refuzam pasiunile si bucuria, este ca si cand ne-am smulge aripile, iar visurile sunt facute pentru a fi traite.

*

Allan Percy este expert in coaching si in tehnici de indrumare personala. Actualmente lucreaza in calitate de consultant editorial in domeniul formarii si dezvoltarii umane. Calatoreste in toata lumea in cautarea unor noi surse de inspiratie pentru cartile sale. Traduse in numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertatii noastre de a fi in lumea contemporana: Conexiunea cu fericirea (2007), Nietzsche pentru stresati (2009), Oscar Wilde pentru blazati (2011), Kafka pentru deprimati (2012), Scafandrul optimistului (2013).

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia