15%
Allan Percy

Kafka pentru deprimati - 99 de pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidiene

Categorii: 12 solutii pentru o vacanta in armonie , Obiective si intentii pentru 2021 , Pastile de intelepciune , Redefinirea masculinitatii , Rutine pentru o stare de bine , titluri Herald

Franz Kafka este fara indoiala autorul cel mai admirat - citat si interpretat din ultimul secol. Stilul sau neintrecut - penduland permanent intre neliniste si umor - reprezinta o inepuizabila sursa de inspiratie pentru diverse discipline.

Disponibil in stoc
Kafka pentru deprimati - 99 de pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidiene
Franz Kafka este fara indoiala autorul cel mai admirat - citat si interpretat di...
24,65 RON 29,00 RON
(-15%)
24,65 RON 29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Franz Kafka este fara indoiala autorul cel mai admirat, citat si interpretat din ultimul secol. Stilul sau neintrecut, penduland permanent intre neliniste si umor, reprezinta o inepuizabila sursa de inspiratie pentru diverse discipline. Preocupat fiind de problemele omului modern, el a reflectat cu luciditate si inteligenta la nesfarsitele framantari si suferinte ale existentei de fiecare zi.

Cartea reuneste 99 de maxime practice ale geniului praghez, care pot fi aplicate fara efort la complexele noastre relatii personale sau la dilemele cu care ne confruntam in viata. O filosofie kafkiana proaspata, originala si intensa pentru a depasi procesele si metamorfozele zilnice, fara a pierde drumul catre fericire.

Vom explora gândirea lui Franz Kafka, dar nu cu o privire de literat sau de sociolog, ci pentru a învăţa cum să trăim mai bine. Privirea lui lucidă aspra problemelor fiinţei umane ne ajută să găsim soluţii creative pentru absurdităţile întâlnite în traiul nostru de zi cu zi. Acest manual unic în felul lui aduce o lumină la capătul tunelului în care ne afundă viaţa cotidiană, ajutându-ne să înţelegem problemele care ne frământă.

Allan Percy

CUPRINS


Prolog Inspiratii pentru timpuri kafkiene 7
99 de pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidiene 9
ANEXA Cetateanul Kafka 151
Bibliografie recomandata 156

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia