30%

Pachet - Pilule de filozofie pentru o viata echilibrata

Pachetul te invata cum poti avea o viata echilibrata. Vei afla cum sa pui in practica reflectii filozofice pentru a duce o viata mai inteleapta, mai fericita.

Stoc limitat
Pachet - Pilule de filozofie pentru o viata echilibrata
103,60 RON 148,00 RON
(-30%)
103,60 RON 148,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
PACHETE
Anul publicarii
2021
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Cod Bare EAN
5948417210283

Descriere

Titlurile sunt pentru tine daca:

  • esti in cautarea inspiratiei pentru o viata plina de sens
  • vrei sa-ti mentii spiritul viu si mintea treaza
  • vrei sa afli si sa impartasesti idei din gandirea marilor personalitati care au marcat profund istoria umanitatii
  • esti pasionat de propria evolutie si dezvoltare personala

Pachetul te invata cum poti avea o viata echilibrata. Vei afla:

  • cum sa pui in practica reflectii filozofice pentru a duce o viata mai inteleapta, mai fericita
  • cum sa-ti gestionezi timpul si sa te bucuri de lucrurile simple ale vietii
  • cum sa meditezi la viata ta de zi cu zi si sa faci schimbarile necesare
  • cum sa traiesti intens fiecare moment al vietii
  • cum poti sa iti transformi visurile in realitate

1. Shakespeare pentru indragostiti. 72 de pilule pentru a ne bucura de iubire in fiecare ziAllan Percy - 160 pag

Cartea este cel mai complet breviar de recomandari culturale si terapeutice pe subiectul iubirii, vietii de cuplu si al cautarilor sentimentale. Pornind de la pretextul unor citate celebre sau mai putin cunoscute extrase din opera lui William Shakespeare, Allan Percy ne plimba prin istoricul acestui sentiment, folosindu-se de referinte culturale care variaza de la Quevedo la Roland Barthes si Dalai Lama. Cartea este presarata pe alocuri cu scurte istorioare ilustrative sau romantice si completate cu recomandari de filme cu efect terapeutic pentru cupluri sau compozitii muzicale ce pot imbogati clipele in doi ori sugestii pentru condimentarea vietii intime a cuplului. La prima iubire ori la nunta de platina, vei regasi in acest volum cele mai frumoase descrieri ale primelor sentimente de iubire si cele mai potrivite recomandari pentru bucuria cuplului.

2. Platon pentru visatori - 80 de pastile de filosofie cotidiana pentru a-ti transforma cele mai bune idei in realitateAllan Percy - 192 pag

Platon este considerat parintele gandirii occidentale. Dupa doua mii de ani, intelepciunea sa ne pune la dispozitie nenumarate intrebari, raspunsuri si revelatii pe care le putem aplica in viata de zi cu zi. In aceasta carte, indragitul autor Allan Percy a strans optzeci de mici lectii menite sa ne calauzeasca si sa ne inspire. Un volum plin de prospetime, in stilul bine-cunoscut al lui Allan Percy, Platon pentru visatori iti va oferi prilejuri de meditatie in fiecare zi si te va convinge ca gandirea antica greaca este astazi mai aplicabila si mai actuala ca niciodata.

3. Nietzsche pentru stresati - 99 de pilule de filozofie radicala pentru a tine mintea treazaAllan Percy – 160 pag

Cartea reuneste 99 de maxime ale geniului german si aplicarea lor practica la imprejurarile si situatiile de zi cu zi. Atat in lumea antreprenoriala, cat si in viata personala, filozofia lui Nietzsche se dovedeste foarte eficienta atunci cand se doreste gasirea unei iesiri la rascruce de drumuri. Fiecare capitol al cartii se deschide cu un aforism al acestui ganditor, urmat de o interpretare in cheie actuala pentru a ne imbunatati calitatea vietii. Acest compendiu de filozofie cotidiana a fost elaborat pentru a ne ajuta sa luam decizii pe baza unei ierarhizari mai corecte a lucrurilor care ni se intampla, pentru a ne „trage sufletul” si a regasi cararea pierduta.

4. Kafka pentru deprimati - 99 de pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidieneAllan Percy –160 pag

Citeste 99 de maxime practice ale geniului praghez al literaturii universale, care pot fi aplicate fara efort la complexele noastre relatii personale sau la dilemele cu care ne confruntam in viata. O filosofie kafkiana proaspata, originala si intensa pentru a depasi procesele si metamorfozele zilnice, fara a pierde drumul catre fericire.

5. Frida Kahlo pentru pasionati - 60 de pilule de inspiratie ca sa-ti traiesti viata in felul tau. – Allan Percy – 208 pag

Frida Kahlo este universal recunoscuta pentru forta tablourilor sale, pentru biografia ei care a inspirat filme artistice si documentare, pentru libertatea cu care a trait iubirea, arta si viata pe care le iubea atat de mult, luptand impotriva bolii si a neintelegerii din partea societatii. In aceasta carte, care o prezinta pe artista mexicana ca pe o maestra a artei de a trai, Allan Percy prezinta 60 de modele de inspiratie cotidiana prin care sa dam culoare existentei noastre si sa indraznim sa o traim asa cum ne dorim, eliberati de asteptarile celorlalti.Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00HP028
Anul aparitiei
2021
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Teme de interes
titluri Herald
Limba
Romana

Articole