VOICES OF AMALIA - muzica vizuala a unui PHOTOGRAPHIC COACH

Amalia Savinescu: oamenii nu se transforma, ci devin tot mai mult ceea ce sunt.

 

b2ap3_thumbnail_Slide9.JPG

 

Despre Amalia Savinescu, psihologul fotograf, nici nu stii de unde sa incepi sa povestesti! Echipa editurii Herald a avut bucuria si placerea de a o avea alaturi, ca invitat, pentru doua evenimente care au prezentat publicului titluri din colectia COLIBRI, recent aparuta in lista Herald. Amalia Savinescu lucreaza in oameni prin imagini si aceasta practica dezvoltata de ea, photographic coaching, survine in urma unei savuroase experiente in domenii precum arta dramatica, psihologia, psihoterapia, resursele umane, corporate business, consultanta etc.

b2ap3_thumbnail_Slide8.JPG

“Astazi sunt un om in armonie cu ideea de arta imbinata cu dezvoltarea personala. Acum 2 ani mi-am dat voie sa fiu ceea ce Sunt: un om care si-a gasit latura artistica in zona aplicata a dezvoltarii personale”. Pentru ea dezvoltarea personala este o activitate care dateaza de la aparitia omului si a devenit cea mai importanta munca sa. La fel ca si primul autor publicat in colectia COLIBRI, Allan Percy, Amalia este un ghid pentru cei care sunt pregatiti sa nu mai ignore lucrul cu sinele.

VIDEO. Lansarea colectiei COLIBRI, Bookfest 2014

[embed=videolink]{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=94xHXPukj9c","width":"400","height":"225"}[/embed]

“Am incercat sa imi asum cateva roluri patentate, pe care lumea le putea recunoaste, dar calatoria personala m-a purtat mai departe”. Amalia savinescu a fost 16 ani consultat in domeniul resurselor umane, a fost actrita, canta, a studiat psihologia pregatindu-se sa devina psihanalist si este fotograf profesionist. Toata experienta sa de viata a condus-o catre dezvoltarea metodei de photographic coaching. In lucrul cu clientii sai, Amalia imbina interogatiitle specifice coaching-ului cu o abordare de tip vizual (vizualizarea mentala si integrarea fotografiilor in vizualizarea proiectiva). Are o maxima disponibilitate pentru jocul cu roluri si le ofera clientilor sai oportunitatea de a se oglindi, prin poze, in rolurile pe care nu au stiut niciodata sa le joace sau in cele pe care le-au exagerat.

b2ap3_thumbnail_Slide10.JPG

Coach-ul este un insotitor pe calea dezvoltarii personale; un sprijin care, prin intrebari, aduce la suprafata comorile personale. Coach-ul este un partener pentru progres”.  Amalia Savinescu a fost invitata sa vorbeasca in cadrul evenimentelor Herald despre deschiderea publicului roman catre domeniul coaching-ului. Iata si cateva materiale in care o puteti vedea si auzi vorbind despre subiect. Pentru mai multe detalii despre Amalia Savinescu si munca sa, va invitam sa accesati, mai jos, paginile unde isi expune metoda de photgraphic coaching!

FOTO. Lansarea colectiei COLIBRI, Libraria Humanitas de la Cismigiu – AICI.

b2ap3_thumbnail_Amalia-articol-blog.JPG

Contact AMALIA SAVINESCU - photographic coach

Site: AICI

Blog: AICI

Pagina de facebook: AICI

 

Comentarii