ASUR sprijina aparitia cartii COSMOS de Carl Sagan

Editura Herald are alaturi un partener important pentru publicarea unei carti extraordinare! Asociatia Secular-Umanista din Romania, adica ASUR, a hotarat sa sprijine lansarea cartii „Cosmos” - cea mai populara opera a scriitorului Carl Sagan. In prezent, cartea este in lucru la Editura Herald, urmand sa fie publicata in luna mai a anului 2014. 

Campanie de fundraising sustinuta de ASUR: AICI. 

 

”Cosmos” este una dintre cele mai bine vandute carti dedicate stiintei din toate timpurile. Folosind o proza clara, Sagan ne dezvaluie o lume albastra asemanatoare unei pietre pretioase locuita de o forma de viata care abia incepe sa-si descopere propria identitate si sa se aventureze in marele ocean al spatiului. Cu o noua introducere scrisa de colaboratoarea lui Sagan, Ann Druyan, ilustratii color si un nou Cuvant inainte de astrofizicianul Neil deGrasse Tyson, ”Cosmos” retraseaza cei 14 miliarde de ani de evolutie cosmica si exploreaza subiecte precum originea vietii, creierul uman, hieroglifele egiptene, misiunile spatiale, moartea Soarelui, evolutia galaxiilor si totodata fortele si indivizii care au contribuit la nasterea stiintei moderne.

„Cosmos” este fara indoiala una dintre cele mai influente carti de popularizare a stiintei care a starnit publicului larg interesul si pasiunea pentru astronomie timp de mai bine de trei decenii... iar acum urmeaza a fi tradusa si in limba romana, cu sprijinul ASUR, sub coordonarea echipei redactionale a editurii Herald.

 

 

Comentarii

Articole similare

COSMOS – CARTEA ŞI DOCUMENTARUL
COSMOS – CARTEA ŞI DOCUMENTARUL
COSMOS – CARTEA ŞI DOCUMENTARUL Editura Herald anunţă cu entuziasm lucrul la una dintre cele mai importante lansări de carte din anul 2014: apariţia titlului COSMOS de Carl Sagan este o premieră...
K. G. Durckheim - Activism si seninatate
K. G. Durckheim - Activism si seninatate
Omul modern sufera de o lipsa de calm – de calm exterior si, mai mult inca, de calm interior. Omului modern ii lipseste seninatatea. Din lumea exterioara ne parvin nenumarate zgomote care, consecinta...