Ilie Cioara

Realitatea Suprema

In paginile acestei carti - un adevarat mesaj adresat tuturor celor interesati de aflarea Marelui Adevar - intalnim o suita de teme - fiecare reprezentand o numita ipostaza din perspectiva careia este intampinata Viata - in eterna Ei miscare si inerenta noutate si prospetime de la o clipa la...

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Realitatea Suprema
In paginile acestei carti - un adevarat mesaj adresat tuturor celor interesati d...
0,00 RON
(-%)

Descriere

In paginile acestei carti, un adevarat mesaj adresat tuturor celor interesati de aflarea Marelui Adevar, intalnim o suita de teme, fiecare reprezentand o numita ipostaza din perspectiva careia este intampinata Viata, in eterna Ei miscare si inerenta noutate si prospetime de la o clipa la alta.

Unicitatea trairii, ca experienta directa si personala a momentului respectiv revelata in fiecare tema, indreptateste cu prisosinta valoarea practica a acestei lucrari. De fapt, este vorba de o noua modalitate de intampinare a Vietii, complet diferita de tot ceea ce a facut si continua sa faca omenirea de mii si mii de ani, pe calea evolutiei sale spirituale.

In aceasta inedita viziune si cititorul obisnuit este indrumat sa imbine lectura, concomitent cu punerea in practica a indemnurilor insotitoare. Fara aceasta aplicare personala, directa si imediata, nu se vor putea obtine nici reala intelegere si nici folosul spiritual, corespunzator acestei descoperiri novatoare.

Minunata aventura pe cararea fara intoarcere a evolutiei spirituale exclude inca de la bun inceput orice fel de idei preconcepute, privitoare fie la autor, fie la tematica in intregul ei context. Eliminati, deci, prezenta autorului si ramaneti singuri fata in fata cu titlul si semnificatia fiecarei teme.

In acest fel, investigatia fenomenului de viata, semnalat de catre autor, va apartine in intregime. Si pentru a duce la bun sfarsit propria descoperire aveti la dispozitie doar un singur instrument: Atentia globala, lucida, vie, atotcuprinzatoare si total dezinteresata.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia