Eternitatea Clipei

Ilie Cioara (Autor)

Cu noul volum - autorul continua calatoria spre adancurile propriei fiinte - in acea Imparatie a Cerurilor comuna tuturor ca o fireasca predestinare. Mesajul Cunoasterii de sine se imbogateste deci cu o seama de teme noi - inerent legate de miscarea de ansamblu a existentei cotidiene....

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Colectia
EXPERIENTA INTERIOARA
Anul publicarii
2002
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
240
ISBN
973-9453-29-5
Cod Bare EAN
5948417100065

Frecvent citita impreuna cu:

Descriere

Cu noul volum, autorul continua calatoria spre adancurile propriei fiinte, in acea Imparatie a Cerurilor comuna tuturor ca o fireasca predestinare. Mesajul "Cunoasterii de sine" se imbogateste deci cu o seama de teme noi, inerent legate de miscarea de ansamblu a existentei cotidiene. Intrebarea pe care insasi Viata ne obliga sa ne-o punem este urmatoarea: Oare realizam noi insine aceasta calatorie sau doar vorbim despre ea doar din auzite?

Atata vreme cat, in aceasta viata, consideram ca natura noastra de fiinta omeneasca este doar complexul corp-minte, ca unic indrumator, nu vom putea intelege in nici un fel mesajul pe care autorul incearca sa-l transmita intregii omeniri. Necunoscutul - sau Eterna noutate vehiculata de miscarea Vietii in fiecare clipa - nu poate fi intalnit si nici inteles cu adevarat de mintea stiutoare.

Asadar, inainte de a ne aventura in acest proces de cunoastere a "ceva" nemaiintalnit suntem obligati sa realizam starea de investigare. Caci numai in aceasta ipostaza, implinim conditia sine qua non de fiinta completa - corp, minte si spirit in perfecta unitate - ca si stare de smerenie, in care noi celule cerebrale intra in functiune, capabile sa intalneasca si sa perceapa noutatea si prospetimea oferite de eterna miscare a Viului.


Ilie Cioara

La varsta de treizeci si doi de ani, urmarit fiind de catre organele de securitate, am fost nevoit sa traiesc ascuns intr-un pod intunecat vreme de circa doi ani si jumatate. In tot acest timp am cunoscut si practicat fenomenul de dedublare sau decorporalizare. La data respectiva nu posedam nici un fel de informatii asupra unei asemenea posibilitati. Impresionat de ineditul acestui fenomen, declansat spontan, am trecut la practicarea lui prin efort de vointa si concentrare.

Dupa verificarea minutioasa pe plan fizic a veridicitatii descoperirilor facute in afara corpului carnal, am trait o noua surpriza: contactul cu lumea celor decedati. Iata cateva descoperiri din acea lume, devenita pentru mine mult mai reala decat cea legata de factorul somatic. Deplasarea in acea lume - paralela cu lumea fizica - se face in functie de intensitatea dorintei. Iar relatia si comunicarea intre suflete se infaptuieste intr-un singur limbaj, si anume, gandirea. Toate lucrurile pe care ni le dorim: o bijuterie, o haina, o masina, o casa etc., le putem avea, folosindu-ne imaginatia Insa renuntam usor la ele, vazandu-le inutilitatea.

Adresandu-ma unui Dumnezeu impersonal, am cerut sa mi se dezvaluie incarnarile anterioare. La solicitarea mea, mi s-a descoperit un numar de patru incarnari legate de epoci diferite. Nici una din acele incarnari nu semana cu actuala mea infatisare fizica si astrala (dedublata).

In continuare, am avut posibilitatea sa cunosc cu anticipatie: intamplari, fapte si evenimente din aceasta existenta, care s-au petrecut pe parcursul a doi, trei ani cu o exactitate perfecta.

Incurajat de noutatea fenomenelor pe care le traiam in mod direct, am dorit la un moment dat sa-l intalnesc pur si simplu pe Dumnezeu. Pentru mine, la acea data, Creatorul lumii era imaginea oferita de catre religia crestina. M-am nascut si am crescut privind icoana de pe perete, care reprezenta Divinitatea in ipostaza Sfintei Trinitati. Cu toate acestea, de fiecare data m-am adresat unui Dumnezeu nu sub infatisarea unui chip de om, ci, la ceva impersonal. Si, o data desprins de corpul carnal, aflat deci in corp astral, ma adresez cu o ruga fierbinte: "Doamne, vreau sa Te intalnesc. Te rog, ajuta-ma!" Am pornit ca un bolid spre slavile cerului. La scurt interval de timp de la pornire, iata ca un corp s-a desprins de mine, printr-un usor zgomot. Au urmat inca alte doua desprinderi in acelasi mod.

In final, m-am oprit. Eram doar un punct luminos - ca un varf de ac sau un atom. In interior ma aflam eu, ca stare de Pura Constiinta. Nu stiu cat am stat in acea ipostaza, pe care as putea sa o numesc de asemenea stare de multumire atotcuprinzatoare. In mine nu mai era loc de nimic altceva. Apoi, fara vrerea mea, am revenit instantaneu in corpul fizic.

In continuare, intelectul a preluat desfasurarea intregului fenomen si a inceput sa judece dupa propriile calapoade educationale. Dar, dupa o profunda meditatie, am inteles ca Dumnezeu era Lumina existenta in fiecare "punctisor" de pe bolta Imensitatii Universului. Acest experiment mi-a marcat, dupa aceea, intreaga existenta.

Carti din colectia Experienta interioara

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
000K06
Anul aparitiei
2002
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Limba
Romana
Nr. pagini
240
ISBN
973-9453-29-5

Articole