Ilie Cioara

Eternitatea Clipei

Cu noul volum - autorul continua calatoria spre adancurile propriei fiinte - in acea Imparatie a Cerurilor comuna tuturor ca o fireasca predestinare. Mesajul Cunoasterii de sine se imbogateste deci cu o seama de teme noi - inerent legate de miscarea de ansamblu a existentei cotidiene....

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Eternitatea Clipei
Cu noul volum - autorul continua calatoria spre adancurile propriei fiinte - in ...
0,00 RON
(-%)

Descriere

Cu noul volum, autorul continua calatoria spre adancurile propriei fiinte, in acea Imparatie a Cerurilor comuna tuturor ca o fireasca predestinare. Mesajul "Cunoasterii de sine" se imbogateste deci cu o seama de teme noi, inerent legate de miscarea de ansamblu a existentei cotidiene. Intrebarea pe care insasi Viata ne obliga sa ne-o punem este urmatoarea: Oare realizam noi insine aceasta calatorie sau doar vorbim despre ea doar din auzite?

Atata vreme cat, in aceasta viata, consideram ca natura noastra de fiinta omeneasca este doar complexul corp-minte, ca unic indrumator, nu vom putea intelege in nici un fel mesajul pe care autorul incearca sa-l transmita intregii omeniri. Necunoscutul - sau Eterna noutate vehiculata de miscarea Vietii in fiecare clipa - nu poate fi intalnit si nici inteles cu adevarat de mintea stiutoare.

Asadar, inainte de a ne aventura in acest proces de cunoastere a "ceva" nemaiintalnit suntem obligati sa realizam starea de investigare. Caci numai in aceasta ipostaza, implinim conditia sine qua non de fiinta completa - corp, minte si spirit in perfecta unitate - ca si stare de smerenie, in care noi celule cerebrale intra in functiune, capabile sa intalneasca si sa perceapa noutatea si prospetimea oferite de eterna miscare a Viului.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia