15%
Lindsay C. Gibson

Vindecarea traumelor provocate de parintii imaturi emotional - Instrumente practice pentru stabilirea granitelor si redobandirea autonomiei emotionale

Categorii: titluri Herald

Opriti uzurparea emotionala din partea persoanelor imature si redobanditi autonomia emotionala! Daca ati fost crescuti de parinti imaturi emotional (IE), probabil ca va simtiti insingurati, confuzi si neglijati. Ajunsi la varsta adulta, e posibil sa aveti dificultati in ceea ce priveste punerea limitelor, exprimarea sentimentelor si construirea de relatii sanatoase cu ceilalti. Si poate ca parintele vostru, desi acum sunteti amandoi adulti, continua sa va trateze cu batjocura si dispret ori incearca sa va reduca simtul autonomiei personale. Este timpul sa va vindecati ranile sufletesti provocate de comportamentul egocentric, nociv al parintelui vostru si sa va revendicati propria viata. Include o Declaratie a drepturilor copiilor adulti cu parinti imaturi emotional.

Disponibil in stoc
Vindecarea traumelor provocate de parintii imaturi emotional - Instrumente practice pentru stabilirea granitelor si redobandirea autonomiei emotionale
Opriti uzurparea emotionala din partea persoanelor imature si redobanditi autono...
41,65 RON 49,00 RON
(-15%)
41,65 RON 49,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Acest ghid, scris de autoarea cartii Copiii adulti ai parintilor imaturi emotional, va ofera instrumente de mare forta care va ajuta sa va reveniti si sa va eliberati de controlul constrangator al parintilor IE si al altor persoane IE. Veti invata modalitati practice de a trasa granite, de a va valida sentimentele si de a dobandi autonomie emotionala in toate relatiile voastre.

Daca sunteti pregatiti sa nu va mai supuneti comportamentelor imature si vatamatoare si sa depasiti fricile de judecata si de pedeapsa insuflate de un parinte IE, aceasta carte va va ajuta sa gasiti libertatea de a va trai in sfarsit viata in felul vostru.


„Folosind studii de caz, exercitii interactive si o «Declaratie a drepturilor» comprehensiva, Gibson le da celor care au fost crescuti de parinti imaturi emotional puterea de a-si revendica in totalitate eul autentic.”

Kenneth A. Siegel, Ph.D., psiholog clinician cu peste 40 de ani de experienta

„V-ati dat voie sa deveniti un adult capabil de autoafirmare? Daca nu va considerati valorosi, nu veti prelua conducerea atunci cand e necesar. Daca nu va considerati interesanti, cum va veti promova si cum veti avea relatii apropiate si satisfacatoare cu ceilalti? Daca nu va autoprotejati, cum va puteti simti in siguranta cu cineva?”

„Aveti dreptul sa va ganditi la propriile voastre nevoi. Contrar asteptarilor de tip imatur emotional, rostul vostru in viata nu e acela de a face pe altcineva sa se simta mai puternic decat e de fapt. O persoana nu poate pretinde ca e mai importanta decat toti ceilalti pentru simplul motiv ca asa simte. Voi si persoanele imature emotional sunteti egali din punct de vedere existential; nimeni nu e mai important decat toti ceilalti. Nu sunteti nici bunul acelei persoane imature emotional, nici servitorul ei.”

Lindsay C. Gibson, PsyD

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00PP022
Colectia
PSIHOPRACTICA
Autor
Lindsay C. Gibson
Anul aparitiei
2022
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Titlul original
Recovering Emotionally Immature Parents - Practical Tools to Establish Boundaries & Reclaim Your Emotional Autonomy - Copyright 2019 by Lindsay C. Gibson and New Harbinger
Teme de interes
titluri Herald
Limba
Romana
Nr. pagini
272
ISBN
978-973-111-976-2
Traducator
Anacaona Mindrila-Sonetto