15%
Sebastian Kneipp

Hidroterapia - Puterea vindecatoare a apei

Categorii: Rutine pentru o stare de bine , Sanatate si imunitate , Sanatate si longevitate , Selectia editorului , titluri Herald

Elaborata in urma unei experiente de patruzeci si sase de ani de studiu al calitatilor terapeutice ale apelor si ale plantelor - dar si de folosire propriu-zisa a apei in scopuri vindecatoare - metoda hidroterapiei a traversat numeroase etape succesive de ajustare - rafinare si perfectionare.

Disponibil in stoc
Hidroterapia - Puterea vindecatoare a apei
Elaborata in urma unei experiente de patruzeci si sase de ani de studiu al calit...
22,10 RON 26,00 RON
(-15%)
22,10 RON 26,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Elaborata in urma unei experiente de patruzeci si sase de ani de studiu al calitatilor terapeutice ale apelor si ale plantelor, dar si de folosire propriu-zisa a apei in scopuri vindecatoare, metoda hidroterapiei a traversat numeroase etape succesive de ajustare, rafinare si perfectionare.

Lucrarea de fata urmareste sa prezinte mijloacele descoperite in urma rezultatelor concrete obtinute in tratarea si vindecarea celor suferinzi. Este un ghid de folosire a dusurilor, a bailor, a saunei si a diferitelor accesorii pentru baie si sunt descrise principalele tratamente pentru diverse boli cu indicatii asupra precautiilor pe care trebuie sa le luam si a metodelor de vindecare. In general, bolile se pot trata cu apa in patru feluri: prin ablutiuni sau spalari; prin bai; prin infasurari cu diverse materiale; prin dusuri sau stropiri cu apa.

Medicii care sunt partizani ai curei cu apa au infiintat o societate pentru a propaga pe cai stiintifice tratamentele mele curative. Astazi exista in lume mai bine de o suta de spitale unde bolnavii sunt tratati dupa metodele descrise in carte. Cat priveste problema mortii, inca nu i-am descoperit leacul; nici macar apa nu are privilegiul de a conferi nemurirea!

Sebastian Kneipp

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia