Hidroterapia

Puterea vindecatoare a apei

Elaborata in urma unei experiente de patruzeci si sase de ani de studiu al calitatilor terapeutice ale apelor si ale plantelor - dar si de folosire propriu-zisa a apei in scopuri vindecatoare - metoda hidroterapiei a traversat numeroase etape succesive de ajustare - rafinare si perfectionare.

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Hidroterapia - Puterea vindecatoare a apei
Colectia
TERAPIA
Anul publicarii
2014
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
176
ISBN
978-973-111-478-1
Cod Bare EAN
5948417220350

Descriere

Elaborata in urma unei experiente de patruzeci si sase de ani de studiu al calitatilor terapeutice ale apelor si ale plantelor, dar si de folosire propriu-zisa a apei in scopuri vindecatoare, metoda hidroterapiei a traversat numeroase etape succesive de ajustare, rafinare si perfectionare.

Lucrarea de fata urmareste sa prezinte mijloacele descoperite in urma rezultatelor concrete obtinute in tratarea si vindecarea celor suferinzi. Este un ghid de folosire a dusurilor, a bailor, a saunei si a diferitelor accesorii pentru baie si sunt descrise principalele tratamente pentru diverse boli cu indicatii asupra precautiilor pe care trebuie sa le luam si a metodelor de vindecare. In general, bolile se pot trata cu apa in patru feluri: prin ablutiuni sau spalari; prin bai; prin infasurari cu diverse materiale; prin dusuri sau stropiri cu apa.

Medicii care sunt partizani ai curei cu apa au infiintat o societate pentru a propaga pe cai stiintifice tratamentele mele curative. Astazi exista in lume mai bine de o suta de spitale unde bolnavii sunt tratati dupa metodele descrise in carte. Cat priveste problema mortii, inca nu i-am descoperit leacul; nici macar apa nu are privilegiul de a conferi nemurirea!

Sebastian Kneipp


Sebastian Kneipp

Sebastian Kneipp (1821-1897) a fost un preot bavarez si unul dintre fondatorii miscarii naturopate in medicina. Cel mai adesea, numele sau este asociat cu „€žleacul Kneipp”€, o forma de hidroterapie care presupune folosirea apei la temperaturi si presiuni diferite, dar si unele metode specifice pentru obtinerea unor efecte terapeutice sau vindecatoare.

 

 

 

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
000W35
Anul aparitiei
2014
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Titlul original
Mon Testament. Conseils aux malades et aux gens bien portants
Teme de interes
Rutine pentru o stare de bine, Sanatate si imunitate, Sanatate si longevitate, Selectia editorului, titluri Herald
Limba
Romana
Nr. pagini
176
ISBN
978-973-111-478-1
Traducator
Gabriel Doru Avram

Articole