SUNDAO

Respiratia daoista si practica vindecarii

Jae - Sheen Yu (Autor)

 Sundao (Sun-do - Shinsundo - Kooksundo - Dahnhak) este o arta de vindecare traditionala daoista - o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica - mentala si spirituala - o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam intreaga noastra fiinta - minte - trup si spirit. Aceasta practica - ce are o istorie care dateaza de acum 9.700 de ani - combina o serie de pozitii fizice si metode de respiratie abdominala pentru a educa - echilibra si regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi). Aceasta practica a inflorit in Coreea antica in perioada celor Trei Regate (aproximativ 300-700 de ani i.Hr.). Sundao (Sun-do - Shinsundo - Kooksundo - Dahnhak) este o arta de vindecare traditionala daoista - o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica - mentala si spirituala - o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam intreaga noastra fiinta - minte - trup si...

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
SUNDAO - Respiratia daoista si practica vindecarii
Colectia
TERAPIA
Anul publicarii
2012
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
240
ISBN
978-973-111-283-1
Cod Bare EAN
5948417220268

Descriere

Sundao (Sun-do, Shinsundo, Kooksundo, Dahnhak) este o arta de vindecare traditionala daoista, o practica de pregatire a mintii si trupului pentru dezvoltare fizica, mentala si spirituala, o metoda care ne face capabili sa integram si sa armonizam intreaga noastra fiinta - minte, trup si spirit. Aceasta practica, ce are o istorie care dateaza de acum 9.700 de ani, combina o serie de pozitii fizice si metode de respiratie abdominala pentru a educa, echilibra si regla sistemul energetic intern al corpului (Ki/Qi). Aceasta practica a inflorit in Coreea antica in perioada celor Trei Regate (aproximativ 300-700 de ani i.Hr.).

Sundao consolideaza in corp energia Qi astfel incat toate bolile fizice, mentale si emotionale se pot vindeca. Mai mult, daca se practica regulat, sistemul imunitar devine mai puternic, facand fata oricaror viitoare amenintari. Ca program de antrenament regulat, Sundao poate imbunatati sanatatea, poate regla somnul, poate duce la cresterea rezistentei, la un metabolism mai eficient si la un ten mai luminos. Sundao este o tehnica in care se lucreaza cu energia vietii pentru a imbunatati sanatatea si armonia in trup, inima si spirit.

CUPRINS

1. Introducere 9

2. Sundao si Daoismul 15

3. Macrocosmos si Microcosmos: Destinul si corpul uman 21

4. Yin si Yang, Teoria celor cinci elemente, Meridianele de acupunctura si vindecarea 27

5. Teoria Respiratiei din Danchun-ul inferior si cultivarea energiei 39

6. Practicarea respiratiei din Danchun-ul inferior 43

7. Respiratie profunda si concentrare mentala 47

8. Practica Sundao si alchimia interna 53

9. Caracteristicile psiho-spirituale ale celor cinci elemente si relatia lor cu sistemul de meridiane 63

10. I Ching, Alchimia Daoista si cele douasprezece meridiane 75

11. Canalele meridiane si simptomele blocajelor energetice 89

12. Preceptele Sundao 227


Jae - Sheen Yu

JAE-SHEEN YU, cunoscut si sub numele spiritual de Jeong Mok, nume ce i-a fost dat de catre invatatorul sau, este unul dintre cei mai inovatori si dinamici instructori ai traditiei Sundao, un maestru invatator si vindecator nascut in Coreea de Sud. Dupa ce s-a stabilit in SUA in 1998, a deschis centre in California si Arizona. In prezent, este director al programului Sundao USA.

Jae-Sheen Yu calatoreste in toata lumea, oferind seminarii de meditatie, sesiuni de vindecare, circuite de studiu si programe de retreat in Asia, Europa, Rusia si SUA, pentru adulti, copii si diferite organizatii.  Prin munca sa, el a indrumat si ajutat mii de oameni in procesul lor de dezvoltare si transformare spirituala, pentru ca acestia sa poata trai sanatosi si constienti.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
000W26
Anul aparitiei
2012
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Limba
Romana
Nr. pagini
240
ISBN
978-973-111-283-1
Traducator
Camelia Cioba

Articole