15%

Crestem impreuna

Naomi Aldort (Autor)

Pornind de la premiza ca parintii nu isi doresc - in general - sa recurga la cuvinte aspre si pedepse - Crestem impreuna ofera cele mai simple si explicite instrumente pentru a obtine o comunicare calma si blanda in relatii familiale de respect reciproc.

Stoc limitat
Crestem impreuna
29,75 RON 35,00 RON
(-15%)
29,75 RON 35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
PARENTAJ
Anul publicarii
2015
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
272
ISBN
978-973-111-523-8
Cod Bare EAN
5948417340072

Descriere

Dupa cum aflam inca din titlu, Crestem impreuna. Libertate si bucurie in relatia parinte-copil este, in egala masura, o carte de educatie parentala si de dezvoltare personala. Pornind de la premisa ca parintii nu isi doresc, in general, sa recurga la cuvinte aspre si pedepse, Crestem impreuna ofera cele mai simple si explicite instrumente pentru a obtine o comunicare calma si blanda, in cadrul unor relatii familiale de respect reciproc.

In acelasi timp, Crestem impreuna este o carte profund transformatoare prin importanta pe care o acorda procesului de vindecare atat de necesara unui numar foarte mare de parinti. De aceea, termenii-cheie ai acestei carti sunt acceptare si autoacceptare; conectare – atat cu emotiile copiilor, cat si cu noi insine si cu propriile emotii; si nevoia de control asupra comportamentului si personalitatii copilului.

SALVE, metoda de comunicare elaborata de Naomi Aldort in Crestem impreuna, are la baza formula comunicarii nonviolente si ofera instrumente care ne vor ajuta, printre multe altele, sa intelegem mai bine comportamentul copilului, sa ii fim alaturi cand plange sau cand are o criza de furie, sa cultivam cooperarea fara mijloace coercitive sau lupte de putere si, nu in ultimul rand, sa ne acceptam si sa ne intelegem mai bine emotiile Astfel, Crestem impreuna. Libertate si bucurie in relatia parinte-copil este o carte care se adreseaza parintilor ai caror copii intra in orice categorie de varsta.

Povestile reale prin care autoarea isi ilustreaza recomandarile si care amuza cititorul sau ii starnesc emotii puternice, aplecarea catre metafora si poezie de care da dovada Naomi Aldort in scriitura ei calda fac din Crestem impreuna cea mai tandra carte de parentaj.

Sanda Watt


Naomi Aldort

Naomi Aldort este indrumator parental si familial si autoare si publicista. Sustine conferinte pe trei continente, iar cartea si articolele sale au fost traduse in peste douazeci de limbi.

Sfaturile ei au transformat vietile a mii de familii din intreaga lume.

Naomi Aldort se axeaza asupra unei game largi de probleme din cadrul parentajului, de la nou-nascuti pana la adolescenti, tinand cont totodata de nevoile emotionale ale parintilor. Indrumarile sale nu se refera la modalitati blande de a controla copiii, ci la modul in care poti avea un copil bine-crescut fara nevoia de a-l controla. Se refera la un mod de a fi si de a ne intelege copiii astfel incat acestia sa scoata ce e mai bun din ei nu pentru ca se tem de noi sau pentru ca doresc aprobarea noastra, ci pentru ca isi doresc acest lucru din propria vointa libera.

Carti din colectia Parentaj

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00PA007
Anul aparitiei
2015
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Traduceri posibile ale titlului
Crescandu-ne copiii, crescandu-ne pe noi insine
Titlul original
Raising Our Children, Raising Ourselves
Teme de interes
Crestem si invatam impreuna, Educatia si dezvoltarea socio-emotionala a copiilor, Obiective si intentii pentru 2021, Parentaj, Parenting, Saptamana autorilor, titluri Herald
Limba
Romana
Nr. pagini
272
ISBN
978-973-111-523-8
Traducator
Maria Tanasescu

Articole

  • Lectii de parentaj constient
    Lectii de parentaj constient
    Ce fel de rol are jocul in dezvoltarea copilului? Care sunt ingredientele cheie de care au nevoie copiii nostri pentru a creste frumos si a-si implini potentialul? Cum putem influenta fericirea si...