15%
Raluca Marchis

Selfie in oglinda - Cand femeia devine mama

Categorii: Autori romani , De vorba cu femeia din tine , Parentaj, Parenting , Selectia editorului , titluri Herald

Nici jurnal - nici fictiune - Selfie in oglinda vorbeste in cel mai explicit monolog personal despre cautarile identitare cu care se confrunta o femeie care tocmai s-a trezit mama.

Disponibil in stoc
Selfie in oglinda - Cand femeia devine mama
Nici jurnal - nici fictiune - Selfie in oglinda vorbeste in cel mai explicit mon...
21,25 RON 25,00 RON
(-15%)
21,25 RON 25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Recomandat de
Totul despre mame

Selfie in oglinda. Cand femeia devine mama este o carte care, inainte de calitatea literara, se remarca prin calitatea umana - sau de documentare a unor trairi umane specifice. Este, de altfel, considerentul principal datorita caruia imbogateste acum portofoliul Editurii Herald.

Nici jurnal, nici fictiune, Selfie in oglinda vorbeste in cel mai explicit monolog personal despre cautarile identitare cu care se confrunta o femeie care tocmai s-a trezit mama. Trasand retrospectiv liniatia bunica-mama-fiica, Raluca Marchis se cauta si se regaseste pe rand in fiecare din cele trei figuri reprezentative ale reflexiilor unui selfie al carui sens este unitatea pe care o dobandeste dupa circa 2 ani si sute de pagini scrise.

La randul lor, cititoarele se vor regasi si ele in fiecare din intrebarile, dilemele, bucuriile si nelinistile mamei universale al carei portret se contureaza in Selfie in oglinda, un volum in care adevarurile profunde sunt spuse in treacat, emotiile intense sunt imbracate in firescul categoriei numite generic mame, iar orice stridenta de originalitate este evitata sistematic.

Un text a-feminist, in care maternitatea nu este nici glorie, nici martiriu, Selfie in oglinda reinstaureaza statutul de cool al feminitatii simple, neinzorzonate mediatic sau ideologic.

O carte pentru initiati sau, mai bine spus, initiate, Selfie in oglinda, nu este totusi o lectura dedicata exclusiv mamelor. Dimpotriva, daca vreti sa stiti unde si-a pierdut capul o proaspata mama, aceasta carte va ofera cel mai fidel gps.

Sanda Watt

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia