15%
Lobsang Rampa

Cunoasterea de sine - Calatorie spre fiinta interioara

Categorii: Ce ne transmite budismul? , budism , titluri Herald

Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o sumedenie de informatii privitoare la aura omului - viata in astral - telepatie - imaginatie creatoare - hipnotism - puteri paranormale si altele de acest fel. Toate sunt concepte pe care ni se intampla sa le privim cu un anumit...

Disponibil in stoc
Cunoasterea de sine - Calatorie spre fiinta interioara
Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o sumedeni...
28,05 RON 33,00 RON
(-15%)
28,05 RON 33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o sumedenie de informatii privitoare la aura omului, viata in astral, telepatie, imaginatie creatoare, hipnotism, puteri paranormale si altele de acest fel. Toate sunt concepte pe care le privim adesea cu un anumit grad de suspiciune, cauzat de sursele mai mult sau mai putin demne de incredere.

Lobsang Rampa, unul dintre cei mai respectati autori in domeniu, a cautat prin intermediul vastei sale opere sa puna la indemina cititorilor acele informatii care sa duca la descoperirea puterilor latente in fiecare; bine intrebuintate, aceste insusiri nebanuite pot duce la dezvoltarea armonioasa a fiintei umane si la gasirea unor cai care sa conduca la eliberarea de suferinta si la o viata optimizata.

Referindu-se la "Cunoasterea de sine", Rampa afirma: "Aceasta lucrare este alcatuita dintr-o suita de lectii de o factura mai deosebita si este adresata celor care se intereseaza in mod sincer de misterele vietii. La origine, acest material urma sa constituie un curs prin corespondenta, insa organizarea lui s-ar fi dovedit destul de anevoioasa. In cele din urma am preferat sa prezint materialul intr-o carte. Daca va veti margini doar la simpla parcurgere a acestei lucrari, veti constata ca ati realizat deja un castig important; daca insa o veti studia cu atentie, castigul va fi considerabil. Pentru a va veni in ajutor, lectiile au fost precedate de niste instructiuni care ar fi trebuit sa insoteasca cursul prin corespondenta, preconizat initial".

Efemerul se arunca pretutindeni intr-o fiintare profunda. De aceea toate formele lumii noastre trebuie folosite nu doar intr-un sens dependent de timp (si deci limitat de timp), ci trebuie incluse in acele fenomene cu semnificatie superioara la care luam parte (sau in care suntem parte). Intr-o constiinta profund lumeasca si plina de bucurii lumesti trebuie sa situam ceea ce am vazut si am atins aici. Nu intr-un „dincolo” a carui umbra intuneca pamântul, ci in intreg, in univers. Natura, lucrurile cu care venim in contact si de care ne folosim in fiecare zi, toate acestea sunt forme preliminare si tranzitorii; totusi, atât timp cât ne gasim aici, ele sunt avutul nostru, prietenii nostri. Prin urmare, nu trebuie sa denigram si sa desconsideram tot ceea ce apartine acestei lumi, ci dimpotriva, tocmai din cauza naturii pe care o impartasesc cu noi, aceste fenomene si lucruri trebuie intelese si transformate de noi in sensul cel mai profund. Transformate? Da, caci este sarcina noastra sa intiparim in noi pamântul acesta trecator, preliminar, intr-o maniera atât de pasionata, de dureroasa, incât natura sa esentiala sa fie in mod „invizibil” resuscitata in noi.

- Rainer Maria Rilke

Cuprins


Instructiuni ...... 7


Lectia intâi:
Constitutia fiintei umane ...... 10


Lectia a doua:
Constitutia fiintei umane (urmare) ...... 14


Lectia a treia:
Etericul ...... 19


Lectia a patra:
Aura ...... 25


Lectia a cincea:
Culorile aurei ...... 29


Lectia a sasea:
Vibratii. Ritmuri. ...... 38


Lectia a saptea:
Vederea aurei ...... 48


Lectia a opta:
Corpul astral ...... 54


Lectia a noua:
Viata in astral ...... 63


Lectia a zecea:
Viata in astral (urmare) ...... 70


Lectia a unsprezecea:
Calatoria in astral ...... 78


Lectia a douasprezecea:
Destinderea ...... 84


Lectia a treisprezecea:
Sensul darniciei ...... 94


Lectia a paisprezecea:
Micile comori ...... 99


Lectia a cincisprezecea:
Teama ...... 107


Lectia a saisprezecea:
Visele ...... 115


Lectia a saptesprezecea:
Cronica akasa ...... 129


Lectia a optsprezecea:
Pacea interioara ...... 142


Lectia a nouasprezecea:
Telepatia. Clarviziunea. Psihometria. ...... 155


Lectia a douazecea:
Emotiile ...... 167


Lectia a douazeci si una:
Imaginatia ...... 172


Lectia a douazeci si doua:
Legea karmei ...... 180


Lectia a douazeci si treia:
Moartea ...... 188


Lectia a douazeci si patra:
Regulile vietii bune ...... 196


Lectia a douazeci si cincea:
Hipnotismul ...... 204


Lectia a douazeci si sasea:
Auto‑hipnotismul ...... 212


Lectia a douazeci si saptea:
Auto‑hipnotismul (urmare) ...... 220


Lectia a douazeci si opta:
Final ...... 227


Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia