Victoria Comnea

Ultima adoratoare

Categorii: Autori romani

Un roman plecat din Romania dupa 1989 si stabilit in S.U.A. - arheologul Zaharia Lupan - descopera un manuscris - Fugara scriere a unei divine adoratoare dintr-un templu egiptean inchinat zeului Amon. Acesta ar fi - in mare - subiectul romanului Ultima adoratoare de Victoria Comnea.Intr-o suita de...

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Ultima adoratoare
Un roman plecat din Romania dupa 1989 si stabilit in S.U.A. - arheologul Zaharia...
0,00 RON
(-%)

Descriere

Un roman plecat din Romania dupa 1989 si stabilit in S.U.A., arheologul Zaharia Lupan, descopera un manuscris, Fugara scriere a unei divine adoratoare dintr-un templu egiptean inchinat zeului Amon. Acesta ar fi, in mare, subiectul romanului Ultima adoratoare de Victoria Comnea.

Intr-o suita de evenimente pline de suspans, de mister chiar, scriitoarea dezvaluie cautarile si transformarile interioare prin care trece personajul masculin principal, balansul dureros, drumul lui sinuos, hermeneutic de la trairea realitatii in limitele ei profane la dobandirea unui nou contur sufletesc.

Imaginile desertului cu umbrele unor zei candva adorati si cele ale megaorasului New York dinaintea si in timpul razboiului din Afganistan ofera un fundal dinamic. Jocul subtil al contrastelor confera actiunii o placuta tensiune dramatica de la prima pana la ultima pagina a cartii. Pe langa numeroasele teme de reflectie asupra conditiei umane, a relatiei dintre om si divinitate, romanul induce mai ales speranta ca omenirea mai poate inca alege sa traiasca intr-o civilizatie a iubirii si tolerantei.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia