15%

Mindfulness pentru profesori

Cum sa obtii armonie si productivitate in clasa

La nivel global - sistemul educational din prezent se confrunta cu mari probleme. In plus - departe de a oferi o educatie adecvata celor mici - sfarseste deseori prin a epuiza profesorii si a indeparta elevii de scoala. Constatand aceste neajunsuri - Patricia A. Jennings isi foloseste experienta vasta in calitate de educator - instructor pentru profesori si om de stiinta - aratand ca procesul predarii poate fi unul foarte placut - calm si plin de foloase - atat pentru cei care il desfasoara - cat si pentru elevii lor.

Disponibil in stoc
Mindfulness pentru profesori - Cum sa obtii armonie si productivitate in clasa
34,85 RON 41,00 RON
(-15%)
34,85 RON 41,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
MINDFULNESS
Anul publicarii
2017
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
352
ISBN
978-973-111-660-0
Cod Bare EAN
5948417480051

Descriere

La nivel global, sistemul educational din prezent se confrunta cu mari probleme. In plus, departe de a oferi o educatie adecvata celor mici, sfarseste deseori prin a epuiza profesorii si a indeparta elevii de scoala. Constatand aceste neajunsuri, Patricia A. Jennings isi foloseste experienta vasta in calitate de educator, instructor pentru profesori si om de stiinta, aratand ca procesul predarii poate fi unul foarte placut, calm si plin de foloase, atat pentru cei care il desfasoara, cat si pentru elevii lor.

In volumul de fata aflam cum putem pune atentia deplina si grija plina de iubire in slujba invatamantului, pentru a readuce in salile de clasa armonia si placerea de a invata. Autoarea nu sustine ca este o sarcina usoara, dar, punand consecvent in practica metodele si exercitiile prezentate in cartea Mindfulness pentru profesori, profesorii vor putea observa propria reactivitate emotionala si vor invata sa fie mai atenti la modul in care mediul din sala de clasa si alte elemente pot influenta in sens negativ sau pozitiv atitudinea si starea emotionala ale elevilor.


CUPRINS

Cuvant-inainte 9

Prefata 15

Multumiri 23

Introducere 25

  1. Ce este atentia deplina (mindfulness)? 33
  2. Arta emotionala a predarii 65
  3. Intelegerea emotiilor voastre negative 98
  4. Puterea emotiilor pozitive 141
  5. Esenta predarii 177
  6. Organizarea dinamicii clasei 213
  7. Mindfulness si transformarea scolii 271

Resurse 305

Programe bazate pe mindfulness 319

Referinte 329


Patricia Jennings

Patricia A. Jennings este profesoara de stiintele educatiei la Universitatea din Virginia si de 40 de ani practica regulat mindfulness-ul. Dupa o cariera de 22 de ani in invatamant si in domeniul instruirii profesorilor, a obtinut doctoratul in dezvoltare umana in cadrul Universitatii din California, San Francisco. La nivel international, este un lider recunoscut in domeniul mindfulness-ului aplicat in educatie. Cercetarile sale curente vizeaza abordari bazate pe mindfulness pentru a imbunatati contextul social si emotional in salile de clasa si procesul de invatare al elevilor.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00MF005
Anul aparitiei
2017
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Titlul original
Mindfulness for Teachers. Simple Skills for Peace and Productivity in the Classroom.
Teme de interes
Crestem si invatam impreuna, DOMENIU MINDFULNESS, Educatia si dezvoltarea socio-emotionala a copiilor, Parentaj, Parenting, Zilele Sanatatii Mintale, titluri Herald
Limba
Romana
Nr. pagini
352
ISBN
978-973-111-660-0
Traducator
Walter Fotescu

Articole