15%

Mergi spre tine insuti

Vocatia Divina a Omului

In aceasta carte, Annick de Souzenelle ofera o decriptare a intelesurilor anumitor pasaje din Biblie, pornind de la semnificatiile literelor alfabetului ebraic. Acolo unde majoritatea exegetilor se opresc la sensul istoric al scrierilor, autoarea descopera un mesaj adresat generatiilor actuale, raspunzand la intrebari precum: „In ce etapa a dezvoltarii sale spirituale se afla umanitatea astazi?”; „Ce semnificatie profunda au evenimentele pe care le traim in aceste vremuri?”; „Unde va duce dezvoltarea fara precedent a tehnicii actuale?”; „Ce trebuie sa facem pentru a ne indeplini menirea, atat pe cea personala, cat si pe cea universala?” etc.

Disponibil in stoc
Mergi spre tine insuti - Vocatia Divina a Omului
37,40 RON 44,00 RON
(-15%)
37,40 RON 44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
ARHETIP
Anul publicarii
2022
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
224
ISBN
978-973-111-998-4
Cod Bare EAN
5948417310242

Descriere

Pe 4 noiembie 2023, Annick de Souzenelle implineste 101 de ani. O viata inceputa sub semnul unei alte epoci, care aduce cu ea parfumul unei intelepciuni construite pas cu pas, prin evenimente pe cat de uimitoare, pe atat de semnificative. Impresionata de lucrurile pe care le traia si le auzea de la „oamenii mari” despre razboi, Annick de Souzenelle isi antreneaza de mica darul de a pune intrebari cu miez, intrebari pe care le-a adresat Vietii si lui Dumnezeu, si de la care a primit raspunsuri pe care le-a oferit mai departe prin cartile sale. A studiat mai intai matematica, apoi a decis sa se dedice oamenilor devenind infirmiera, iar dupa un timp psihoterapeut. Provenind dintr-o familie catolica, s-a convertit la ortodoxie, a in-vatat limba ebraica si mai apoi s-a dedicat studiului teologiei. Toate acestea au construit treptat o opera care i-a adus recunoasterea in lumea celor care trudesc pentru a scoate la lumina misterele lumii, fiind numita „un Eliade feminin”.

Cartea a fost publicata pentru prima oara in Franta, in anul 2013, iar editia actuala cuprinde si un nou capitol, care reprezinta testamentul spiritual al autoarei. Aceasta sectiune sintetizeaza etapele calatoriei interioare pe care fiecare dintre noi o avem de facut, in decursul careia ajungem treptat sa facem pace intre toate aspecte-le duale ale fiintei noastre – cum ar fi spre exemplu intre masculinul si femininul din interior – primind in final binecuvantarea divina si implinindu-ne astfel vocatia de a deveni UNA cu Dumnezeu.

CUPRINS

Introducere             7
I. Omul este Unu si fiecare este unic!             19
II. Omul este o fiinta care se transforma             35
III. Legamantul – comunicarea             49
IV. Binecuvantarea – lumile ingeresti             67
V. Limitele             83
VI. Scutul din fata sabiei             97
VII. „Mergi spre tine insuti”             123
VIII. Pastile             137
IX. Miracolul             147

Curcubeul - testamentul meu
1. ʿAdam, Omul             167
2. Marea lucrare             181
3. Inaltarea lucrarii mesianice in Vechiul Testament             195
4. Iisus si Maria             203
Testamentul meu             219


Annick De Souzenelle

Scriitoarea Annick de Souzenelle (n. 1922) a studiat initial matematica, apoi stiintele medicale, profesand un timp indelungat ca asistenta medicala anestezista. Ulterior a devenit psihoterapeut. S-a dedicat in timp studiului teologiei si s-a convertit de la catolicism la ortodoxie, ramanand deschisa si fata de alte cai spirituale de realizare a sinelui.

Este autoarea a numeroase lucrari de spiritualitate, dintre care amintim: L’Égypte intérieure ou les dix plaies de l’ame (1991), La Lettre, chemin de vie: Le symbolisme des lettres hébraïques (1993), Le Féminin de l’Ętre. Pour en finir avec la côte d’Adam (2000), OEdipe intérieur (2008), Le Livre des guérisons. Les Évangiles en eaux profondes (2017).

 

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00AR024
Anul aparitiei
2022
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Titlul original
Va vers toi - La vocation divine de l'Homme suivi de L'Arc-en-ciel. Mon testament.
Limba
Romana
Nr. pagini
224
ISBN
978-973-111-998-4
Traducator
Mihai Laurentiu Ganj

Articole