15%
Sam Harris

TREZIREA - Ghid pentru o spiritualitate fara religie

Categorii: DOMENIU MINDFULNESS , Lecturi filosofice , Obiective si intentii pentru 2021 , Practica spirituala in diverse traditii , budism , titluri Herald

Cei care vor spiritualitate fara religie vor gasi in noua carte a lui Sam Harris un ghid desavarsit pentru meditatie ca practica spirituala rationala informata de neurostiinta si psihologie.

Stoc limitat
TREZIREA - Ghid pentru o spiritualitate fara religie
Cei care vor spiritualitate fara religie vor gasi in noua carte a lui Sam Harris...
31,87 RON 37,50 RON
(-15%)
31,87 RON 37,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Cei care vor spiritualitate fara religie vor gasi in noua carte a lui Sam Harris un ghid desavarsit pentru meditatie ca practica spirituala rationala informata de neurostiinta si psihologie. Scrisa de neurosavantul si renumitul autor de bestselleruri New York Times, Sam Harris, Trezirea se adreseaza celor care nu urmeaza nici o religie, dar care banuiesc ca Isus, Buddha, Laozi, Rumi si alti sfinti si intelepti din istorie nu au avut cum sa fie cu totii epileptici, schizofrenici sau sarlatani. Pe parcursul cartii, Harris argumenteaza ca in experientele unor astfel de contemplativi pot fi gasite adevaruri importante - si ca astfel intelegerea realitatii presupune mai multe lucruri decat admit in general stiinta si cultura seculara.

Trezirea este in parte jurnalul unei cautari si in parte o explorare a fundamentelor stiintifice ale spiritualitatii. Nici o alta carte nu asociaza mai bine intelepciunea contemplativa cu stiinta moderna si nici un alt autor in afara de Harris - om de stiinta, filosof si renumit sceptic - nu ar fi putut sa o scrie.
Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia