Doctore, ma doare viata!

Mirela Pop (Autor)

Volumul ofera o lectie substantiala de psihologie - dar o face pe un ton degajat - prietenos - iar explicatiile sale sunt pe intelesul cititorului care doreste sa isi inteleaga propria minte - sa se cunoasca mai bine pe sine insusi. Conceputa ca un ansamblu de teme in care sunt abordate diverse probleme de viata sau relationale - cartea este o calauza in explorarea propriei lumi interioare - cea mai fascinanta dintre destinatii.

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Colectia
ALTER EGO
Anul publicarii
2015
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
240
ISBN
978-973-111-533-7
Cod Bare EAN
5948417330110

Descriere

In volumul de fata, Mirela Pop, medic si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, ne ofera o lectie substantiala de psihologie, dar o face pe un ton degajat, prietenos, iar explicatiile sale sunt pe intelesul cititorului care doreste sa isi inteleaga propria minte, sa se cunoasca mai bine pe sine insusi. Conceputa ca un ansamblu de teme in care sunt abordate diverse probleme de viata sau relationale, cartea este o calauza in explorarea propriei lumi interioare, cea mai fascinanta dintre destinatii.

Insotiti de putin umor si de multa sinceritate, inarmati cu dorinta de a afla adevarul despre propria minte, avem ocazia de a privi in fata modurile ingenioase in care adesea ne autosabotam: dorim sa ne vindecam de depresie ori anxietate, dar ne impunem standarde foarte inalte si permitem gandurilor sa proiecteze scenarii terifiante; dorim sa avem un copil mai independent, dar insistam sa ii controlam toate aspectele vietii; tanjim dupa libertate, dar ne construim restrictii mentale in care ne incarceram emotiile; ne frustreaza obstacolele pe care destinul ni le pune in cale, dar nu intelegem ca mintea noastra este cea care ni le-a asezat in drum; incercam sa renuntam la comportamentele care ne prejudiciaza, dar sabotam schimbarea.

Sugestiile propuse de Mirela Pop in vederea imbunatatirii vietii personale si interrelationale nu sunt foarte usor de integrat intr-un tipar comportamental deja existent, consolidat in ani sau zeci de ani, dar, pe de alta parte, sunt instrumente valoroase de care ne putem folosi pentru obtinerea mult doritului echilibru emotional.

Ioana Socolescu


Mirela Pop

Mirela Pop este medic primar de recuperare medicala, medic homeopat si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. De asemenea, tine cursuri in cadrul formarii psihoterapeutilor de orientare cognitiv-comportamentala. Atat in experienta sa clinica, dar si in articole si lucrari de specialitate (Abordarea homeopatica a convingerilor disfunctionale - 2011), promoveaza o abordare bazata pe echilibrul fin dintre corp si psihic.

 

 

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00AE011
Anul aparitiei
2015
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Teme de interes
Autori romani, Sanatate si longevitate, Selectia editorului, titluri Herald
Limba
Romana
Nr. pagini
240
ISBN
978-973-111-533-7

Articole

  • Tangoul certurilor noastre
    Tangoul certurilor noastre
    „ Iar ne-am certat aseara! Sotul meu din nou a vorbit la telefon cu acea „ colega” care il suna chiar si la 10 seara! I-am spus raspicat: <
  • Cascada emotionala
    Cascada emotionala
    Emotiile sunt parte din noi insine. Desi de multe ori incercam sa le negam, sa le suprimam sau macar sa le reducem, emotiile (chiar si cele negative) sunt extrem de importante pentru...