Sri Chinmoy

Aripile bucuriei

Categorii: Hinduism (yoga) , Hinduism (yoga) - MODERN , MODERN

Aceastanoua carte a lui Sri Chinmoy se inscrie pe linia celorlalte opere ale acestuimaestru contemporan - prin intermediul carora isi raspandeste mesajul de pace -bucurie si intelegere intre toate fiintele umane. Caci - spune autorul in prefatala volumului de fata: ``Simt ca prin rugaciune -...

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Aripile bucuriei
Aceastanoua carte a lui Sri Chinmoy se inscrie pe linia celorlalte opere ale ace...
0,00 RON
(-%)

Descriere

Aceasta noua carte a lui Sri Chinmoy se inscrie pe linia celorlalte opere ale acestui maestru contemporan, prin intermediul carora isi raspandeste mesajul de pace, bucurie si intelegere intre toate fiintele umane. Caci, spune autorul in prefata la volumului de fata: "Simt ca prin rugaciune, meditatie si serviciu dedicat, poate fi obtinuta pacea lumii. Fiecare dintre noi trebuie sa incerce a i face fericiti pe ceilalti, caci numai prin intermediul fericirii putem avea pace. Daca putem oferi fericire cuiva, cu dragoste si sinceritate, atunci acea persoana va avea doar bunavointa fata de noi. Deci, din fericire noi obtinem pace si din pace obtinem fericire. Cele doua sunt inseparabile. Din pacate aceasta lume a noastra nu a vazut inca fata pacii si nu a simtit inca inima pacii. De ce? Cu siguranta din cauza faptului ca incercam sa obtinem pacea doar cu stralucirea si efortul mintii noastre. Dar atata timp cat vom incerca sa stabilim pacea numai prin capacitatea mintilor noastre, vom esua in mod lamentabil. Experientele inimii noastre ne largesc perspectivele si ne fac sa simtim ca suntem toti o familie, cu o singura casa. Fiecare dintre noi este un pelerin. Cu aripi de bucurie si cu vise mereu innoite, haideti sa zburam in cerul dragostei si sperantei. Prin dragostea noastra vom vedea si vom simti lumea ca fiind a noastra proprie. Cu sperantele noastre vom mari frumusetea si divinitatea tuturor fiintelor umane si a tuturor natiunilor.

Cu cea mai mare umilinta, sinceritate si insufletire ma rog Tatalui nostru Ceresc sa ne binecuvanteze cu un nou mileniu de vise, care va eleva constiinta umanitatii si va face fiecare fiinta umana absolut perfecta".

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia