Osho

Meditatia: arta extazului

In ultimii 35 de ani - Osho a comentat multe din marile religii ale lumii - din traditiile mistice si esoterice. Conferintele sale sunt cuprinse in monumentala sa opera de 650 de volume - in care a readus la viata nenumarati mistici din trecut sau prezent - punand in lumina invataturile lor - pe care...

Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Meditatia: arta extazului
In ultimii 35 de ani - Osho a comentat multe din marile religii ale lumii - din ...
0,00 RON
(-%)

SKU
000A01
Colectia
MAESTRI SPIRITUALI
Autor
Osho
Anul aparitiei
2004
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 22 cm.
Limba
Romana
Nr. pagini
336
ISBN
973-9453-56-2
Traducator
Dan Chiaburu

Descriere

In ultimii 35 de ani, Osho a comentat multe din marile religii ale lumii, din traditiile mistice si esoterice. Conferintele sale sunt cuprinse in monumentala sa opera de 650 de volume, in care a readus la viata nenumarati mistici din trecut sau prezent, punand in lumina invataturile lor, pe care le-a transpus in limbajul omului contemporan. Aceasta carte este o compilatie din vasta opera a lui Osho, ce are ca subiect meditatia. Ea contine o mare varietate de metode care ne pot ajuta sa descoperim ceea ce numeste el: "Meditatia: prima si ultima libertate". Osho afirma: "Meditatia nu este ceva nou; voi ati venit pe lume insotiti de ea. Mintea este ceva nou; meditatia este in natura voastra. Este firea voastra, fiinta voastra profunda. Cum ar putea deci ca ea sa fie ceva dificil?"

Noi suntem cei care o facem sa fie dificila, luptandu-ne impotriva unor lucruri care - credem noi - stau in calea libertatii noastre, sau cautand ceva care credem ca ne va darui libertatea. O putem gasi insa doar atunci cand ne destindem pur si simplu, traindu-ne viata "aici si acum".

Ce este deci libertatea pe care o dorim? Osho o descrie ca "pura libertate": a trai aici si acum, clipa de clipa, nu in amintirile si traumele trecutului sau in visele viitorului. Osho spune: "Atunci cand mancati, mancati! Fiti prezenti in aceasta actiune. Cand mergeti, mergeti! Fiti prezenti. Nu va indepartati, nu incepeti sa sariti mental de ici-colo. Mintea este intotdeauna sau inainte, sau in urma. Ramaneti cu clipa prezenta."

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review