15%

Salveaza-ti casnicia in 7 pasi!

Solutii unice si remedii impotriva divortului testate de peste 1 milion de cupluri din intreaga lume

Cu o orientare cognitiv-comportamentala, Michele Weiner Davis ne ofera un ghid plin de incredere si speranta pentru salvarea casniciei si pentru a construi relatii mai puternice si mai pline de iubire. Intr-un stil realist, fara artificii psihologice, autoarea ne propune un program in sapte pasi indreptat catre solutii pentru a rezolva problemele casniciei care, atunci cand sunt lasate nerezolvate, pot sa distruga relatia si sa duca la divort. Folosind anecdote cu talc, precum si studii de caz elaborate, Michele Weiner Davis ilustreaza metode practice pentru a-i ajuta pe partenerii dintr-o casnicie sa: - evite „capcana divortului” - identifice care sunt obiectivele specifice pentru a-si salva casnicia - gaseasca cele mai eficiente cai de a relationa - devina experti in a face lucruri care dau rezultate - depaseasca infidelitatea, obsesia fata de Internet, depresia, problemele sexuale si criza varstei de mijloc - repuna casnicia pe linia de plutire si sa o mentina cel putin astfel.

Disponibil in stoc
Salveaza-ti casnicia in 7 pasi! Solutii unice si remedii impotriva divortului testate de peste 1 milion de cupluri din intreaga lume
41,65 RON 49,00 RON
(-15%)
41,65 RON 49,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Colectia
PAS IN DOI
Anul publicarii
2020
Coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Numar pagini
400
ISBN
978-973-111-809-3
Cod Bare EAN
5948417430131

Descriere

Cu o orientare cognitiv-comportamentala, Michele Weiner Davis ne ofera un ghid plin de incredere si speranta pentru salvarea casniciei si pentru a construi relatii mai puternice si mai pline de iubire.

Intr-un stil realist, fara artificii psihologice, autoarea ne propune un program in 7 pasi indreptat catre solutii pentru a rezolva problemele casniciei care, atunci cand sunt lasate nerezolvate, pot sa distruga relatia si sa duca la divort. Folosind anecdote cu talc, precum si studii de caz elaborate, Michele Weiner Davis ilustreaza metode practice pentru a-i ajuta pe partenerii dintr-o casnicie sa:

- evite „capcana divortului"
- identifice care sunt obiectivele specifice pentru a-si salva casnicia
- gaseasca cele mai eficiente cai de a relationa
- devina experti in a face lucruri care dau rezultate
- depaseasca infidelitatea, obsesia fata de Internet, depresia, problemele sexuale si criza varstei de mijloc
- repuna casnicia pe linia de plutire si sa o mentina cel putin astfel.

*

„Este timpul sa iti sufleci manecile si sa incepi munca asidua de salvare a casniciei tale. Chiar este o munca asidua. Desi eu iti voi oferi toate lamuririle necesare, partea dificila iti va reveni tie. Partea cea mai dificila a acestui program nu o reprezinta aptitudinile pe care ti le vei insusi – ele sunt uimitor de simple –, ci aplicarea acestora. De ce? Fiindca trairile tale legate de partenerul conjugal si de casnicia voastra au potentialul de a te determina sa spui si sa faci lucruri care te vor abate de la atingerea obiectivului tau. Indiferent de cat de puternic si cat de hotarat esti sa-ti salvezi casnicia, iti garantez ca emotiile te vor coplesi din cand in cand. Te voi ajuta sa-ti gestionezi aceste emotii intense, dar, pana la urma, va fi responsabilitatea ta sa impiedici ca emotiile tale negative sa aiba o viata proprie.”


„Cauza numarul unu a divorturilor in Statele Unite o reprezinta faptul ca oamenii nu petrec destul timp impreuna. Ei isi considera casnicia si partenerul conjugal ca fiind ceva de la sine inteles. Serviciul, copiii, meciurile de fotbal, activitatile in comunitate si obligatiile de familie devin mai importante decat petrecerea timpului cu partenerul conjugal, iar casnicia ajunge sa fie ultima pe lista prioritatilor.”„Atingerea fericirii este o misiune care iti revine tie; propria ta implinire nu poate sa depinda de o alta persoana. Daca nu te simti implinit cu propria ta viata, nu vei fi in stare sa iti dai seama daca nefericirea ta izvoraste din problemele personale sau din problemele vietii de cuplu.”

Michele Weiner Davis


Cuprins

Introducere 11


Partea I

CAPCANA DIVORTULUI

(1) O evadare nu tocmai grozava 21


Partea a II-a

7 PASI PENTRU SALVAREA CASNICIEI TALE

(2) Pasul 1 - Porneste la drum cu mintea unui incepator 59

(3) Pasul 2 - Asigura-te ca stii ce vrei 101

(4) Pasul 3 - Cere ceea ce vrei 113

(5) Pasul 4 - Renunta la strategiile ineficiente 119

(6) Pasul 5 - Experimenteaza si monitorizeaza-ti rezultatele 129

(7) Pasul 6 - Evalueaza-ti progresele 181

(8) Pasul 7 - Continua sa faci schimbari pozitive 199

(9) Pune totul cap la cap 211


Partea a III-a

Dileme obisnuite, solutii unice

(10) Infidelitatea 249

(11) Cum sa faci fata depresiei prin care trece partenerul tau 299

(12) Cum sa faci fata situatiei cand partenerul trece printr-o criza a varstei de mijloc 327

(13) Cum sa contracarezi declinul pasiunii 341

(14) Asteapta-te sa se intample chiar si imposibilul 381


Bibliografie selectiva 397

Despre autoare 399


Michele Weiner Davis

Michele Weiner Davis este terapeut in psihologia familiei si este casatorita de mai bine de treizeci de ani, fiind, impreuna cu sotul ei, parintii a doi copii. Autoare a sapte carti care militeaza pentru salvarea casatoriei si a relatiilor pe termen lung, Michele este directorul Centrului Divorce Busting® cu filiale in Boulder, Colorado si Woodstock, Illinois.

Gratie seminarelor pe care le conduce, se bucura de recunoastere atat in randul specialistilor, cat si al publicului larg. Realizarile sale profesionale au fost elogiate in cele mai importante reviste si ziare. Este invitata constant in diverse talk-show-uri la radio si la televiziune, cum ar fi Oprah, 48 Hours, The Today Show, CBS This Morning si CNN Evening News.

Ce spun alti cititori

Ai citit cartea?
Posteaza recenzia

Detalii

SKU
00PS013
Anul aparitiei
2020
Tip coperta
Brosata
Format
13 x 20 cm.
Titlul original
The Divorce Remedy: The Proven 7-Step Program for Saving Your Marriage
Teme de interes
Arata-i ca iti pasa!, De vorba cu femeia din tine, Obiective si intentii pentru 2021, Pierdere si transformare, Provocari si solutii in relatia de cuplu, Redefinirea masculinitatii, Terapie de cuplu, titluri Herald
Limba
Romana
Nr. pagini
400
ISBN
978-973-111-809-3
Traducator
Silvia - Eliza Palade

Articole